urheilun kuningatar

Ja tiedät, millaista urheilua kuningatar tunnistaaurheilu ja miksi? Jotta voisimme vastata tähän kysymykseen, on otettava huomioon urheilun historia - ainakin se, joka on dokumentoitu. Loppujen lopuksi on olemassa myös erilaisia ​​urheilutoimintoja, jotka eivät ole menettäneet merkityksensä yli 2000 vuoden ajan.

Queen of Sports - yleisurheilu

Se oli urheilullinen sai niin mautontatila. Tiedetään, että jopa muinaisina aikoina tällaisia ​​harjoituksia käytettiin sotilaiden fyysisen harjoittelun parantamiseen. Tulet varmasti lopettamaan miettien, miksi urheilu on urheilun kuningatar, jos tiedät, että hän oli osa ensimmäisiä olympialaisia, jotka oli järjestetty antiikin Kreikassa 776 eaa. Tämä on luonnollisin, luonnollinen urheilu, joka on yksinkertaisesti luotu kehon yleiseen vahvistamiseen.

Yleisurheilu urheiluna: moderni historia

Meidän aikakaudessamme on myös yleisurheiluainvariable "osallistuja" kaikenlaisten kilpailujen. Jopa 18-19-luvuilla merkittiin merkittäviä ennätyksiä tämän urheilun eri aloilta. Virallisesti uskotaan, että kilpailujen alku vuonna 1837 otettiin käyttöön eri kouluissa Englannissa. Myöhemmin niitä täydennettiin juoksemalla lyhyillä etäisyyksillä, heittämällä ydintä, hyppäämällä pituus, juoksemalla esteitä, kävelyä ja enemmän.

Vuonna 1865 Englannin pääkaupungissa perustettiin Lontoon Athletic Club, jonka ansiosta yleisurheilu tuli suosittu ja suosittu. Tämä vaikutus vahvistettiin Amateur Athletic Associationin, joka yhdisti kaikki tämän maan pienet järjestöt.

Urheilun kuningatar tuli edelleen jaYhdysvalloissa. Athletic Club järjestettiin vuonna 1868 New Yorkissa. Tämän jälkeen urheilun "muoti" tuli monille muille maille, joissa myös erilaiset järjestöt ja klubit alkoivat muodostua. Vuodesta 1896, jolloin olympialaiset elpyivät, yleisurheilulajit yleistyivät - kunhan kaikki muistuttavat ensimmäisiä olympialaisia, järjestäjät otti johdon kilpailun uudesta versiosta.

Venäjällä yleisurheilu alkoi levitävuodesta 1888, jolloin ensimmäinen urheiluklubi ajettiin Pietarissa. Sittemmin yleisurheilua ei ole unohdettu, ja se on ollut aina arvokkaiden urheilukilpailujen tieteenalaluettelossa.

Queen of Sports tänään

Perinteisesti yleisurheilu sisältää juoksu, kävely, hyppy ja heitto, jotka jakautuvat seuraaviin aloihin:

  • juoksutyypit;
  • urheilullinen kävely;
  • tekniset tyypit (hyppääminen ja heittäminen);
  • all-around;
  • kulkee (ajetaan moottoritiellä);
  • maastojuoksu.

Kilpailun seurauksena valitaan voittaja, joka voi olla joko urheilija tai tiimi, joka näytti parhaan tuloksen

Urheilun yleisurheilun kuningatar

viimeisessä kilpailussa tai viimeisissä yrityksissäteknisiä aloja. Mestaruusmaailman mestaruus pidetään useissa vaiheissa - pätevyys, ¼ finaali, ½ finaali. Tämän valinnan aikana urheilijat ja joukkueet, jotka osallistuvat loppukilpailuihin.</ P>

Muuten, aloittaa yleisurheiluurheilijat ja urheilijat voivat olla kaikkein heikko ikä - 5-6 vuotta. Aikaisemmin lapsi alkoi harjoittaa tätä urheilua, sitä todennäköisemmin hän saavuttaa menestyksen siinä.

Tämä on kenties suosituin urheilulaji tänäänyleisurheilu on suosittu tyttöjen keskuudessa ja kavereiden keskuudessa. Vuodesta 1912 lähtien toiminut kansainvälinen yleisurheiluliitto yhdistää yli 200 kansallista liittoa.