laukaus laittaa

Yleisurheilu on tiedossa ihmiskunnalle sen jälkeenantiikin: se oli osa ensimmäistä olympiakisojen tiedossa olleiden kilpailujen luettelossa, johon kuului hyvin rajallinen määrä urheilua, joka oli ajankohtainen. Yksi tieteenaloista on laukaus, ja tässä kilpailussa sekä naiset että miehet kilpailevat.

Jalkapallo-yleisurheilu: laukaus laittaa

Kilpailut heittää kaukaa - tämä onlaukaus laittaa. Tässä tapauksessa ydintä kutsutaan erityiseksi urheiluprofiiliksi, jota käytetään työntävän käden heittämiseen. Tämä kurinpito sisältyy urheilulajin teknisten tyyppien luetteloon ja viittaa heittoon.

Ensi silmäyksellä ei ole mitään ytimen heittämisessämonimutkainen, tämä ei kuitenkaan ole niin. Tällainen urheilu vaatii urheilijaa pakottamaan ja koordinoimaan liikkeitä. Olympic-kurinalaisuus on jo pitkään asettanut miehen ydin - vuodesta 1896, mutta naisten kilpailussa oli mukana vasta vuodesta 1948. Tänään heitto on osa yleisurheilua.

Laita ampui: sääntöjä

Laulukilpailukilpailussa on myöstiukat säännöt. Heitto suoritetaan alalla, joka mittaa 35 °, sen yläosa sijaitsee ympyrän keskipisteessä, jonka halkaisija on 2,135 metriä. Heitto pituus mitataan etäisyydeksi tämän ympyrän ulkokehästä ja ytimen esiintymispaikasta.

Asennettu ja ammuksen paino: työntää nainen ydin tehdä palloa, joiden paino 4 kg, ja urokset - 7 257 kg (tarkalleen 16 kiloa). Tällöin ytimen pitäisi olla sileä.

Laatusarjan standardit eroavat toisistaan ​​eri maissa. Esimerkiksi Venäjän indikaattorit näkyvät erityisessä taulukossa.

laukaus laittaa

Urheilijä, joka harjoittaa laukausta, onoikealle 6 yritykselle. Kun on enemmän kuin kahdeksan osallistujaa, kolmen ensimmäisen yrityksen jälkeen valitaan 8 henkilöä, jotka jatkavat kilpailua ja seuraavat kolme yritystä jakavat paikkoja keskenään. Urheilija, joka on ottanut sijainnin ympyrässä, tulee ottaa erityinen pose, jossa ydin on kiinnitetty kaulaan tai leukaan. Käsi ei saa koskaan laskea tämän viivan alapuolelle heittämällä. Lisäksi ammuksia ei voida ottaa takaisin olkapään yli.

Lisäksi on olemassa erityisiä sääntöjä: joten voit esimerkiksi työntää ytimen vain yhdellä kädellä, jolle ei saa olla käsineitä tai sidoksia. Siinä tapauksessa, että urheilijalla on haava kämmenään, jonka on vahvistettava siteellä, hänen on esitettävä käsi tuomarille, joka päättää urheilijan ottamisesta kilpailuun.