tyyppisiä voimisteluja

Voimistelu on erinomainen urheilu,ei pelkästään parantamaan fyysistä terveyttään vaan myös emotionaalista tilaa. Tärkeimmät voimistelutyypit: urheilu, terveys ja soveltaminen. Tänään me olemme kiinnostuneita ensimmäisestä suunnasta, jossa kilpailut järjestetään.

Voimistelujen tyypit

Voimistelu on harjoitusten järjestelmä,jotka edellyttävät tietyn määrän koulutusta ja fyysistä voimaa, koska ne sisältävät melko monimutkaisia ​​elementtejä. Se on yksi vanhimmista urheilulajeista. Vuonna 1896 tapahtuneiden olympiakisojen voimisteluohjelmien luettelossa. Tähän mennessä urheilu on erittäin suosittu. Urheiluun kuuluu: akrobatiaa, taiteellista, urheilua ja joukkueen voimistelua.

Katsotaanpa jokainen urheiluvedonlyönti urheilu:

  1. taiturimainen. Se tarkoittaa tiettyjen harjoitusten toteutumista, jotka perustuvat tasapainon ylläpitämiseen ja kiertojen suorittamiseen. Yleensä on kolme harjoitusryhmää: hyppyjä, harjoituksia pareittain ja ryhmissä.
  2. kaunokirjallisuus. Urheilijat suorittavat erilaisia ​​harjoituksiamusiikkia. Voit käyttää sellaisia ​​kohteita :. Ribbon, pallo, vanne jne Tämäntyyppinen voimistelun kehittää suurta joustavuutta, koordinointia ja parantaa kuntoa lihaksia.
  3. urheilu. Urheilijat kilpailevat tietyissä tilanteissakuoret, sekä ilmaisia ​​harjoituksia ja tukevia hyppyjä. Voimisteluvalikoiden tykistökuoret: lattiaharjoitukset, hevoset, renkaat, tukipyörät, palkit, poikkipalkit ja lokit.
  4. ryhmätyö. Kilpailuja pidetään naisten, miesten, sekaryhmien, joka voi olla 6-12 henkilöä. Pohjanmaata tämä suunta on Skandinavia.

Kilpailut järjestetään tiettyjen sääntöjen mukaan,ja tuomareilta on myös monia vaatimuksia, joita on ehdottomasti noudatettava. Ne koskevat sekä harjoitusten oikeaa suoritusta että urheilijan ulkonäköä.