muna-proteiinia

Kaikista proteiinityypeistä, joita on saatavillaTällä hetkellä muna-proteiinia pidetään parhaimpana yhdistämällä biologisen kokonaisarvon ja yleinen tehokkuus. Se on tämä ainutlaatuinen tuote, joka sisältää täyden valikoiman ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä ihmisruumiille.

Munanvalkuaisen proteiini

On syytä huomata, että täysi kompleksi aminohappojaSe on saatavana vain täysmaidossa, joka koostuu proteiineista ja rasvasta. Käytännössä urheilijat käyttävät kuitenkin yleensä vain munanvalkuaista, koska keltuainen sisältää rasvoja. Toisaalta tämä on oikea lähestymistapa, toisaalta - tämän valinnan takia suuri osa mahdollisista munien syötöstä on kadonnut.

Muna-proteiinissa on 11 g proteiinia 100: aa kohtigrammaa. Tämä tarkoittaa sitä, että urheilijan, joka tarvitsee 110 gramman proteiinia, täytyy syödä kiloa munanvalkuaista. Tämä on melko vaikeaa, kun otetaan huomioon, että lääkärit eivät yleensä suosittele saada munia ja järjestelmällisesti syödä yli 3 kpl päivässä.

On syytä harkita, että proteiini on raakamaitoimeytyy vain 50-60%, kun ihmiskeho absorboi samoja proteiineja, mutta keitetyssä muodossa 95%: lla. Siksi yksinkertainen päätelmä - muista syödä keitettyjä munia, ei raaka-aineita.

Onneksi muna-proteiini, joka löytyy urheiluravintokaupoista, on tehty kokonaisista munista, joten voit luottaa siihen, että se on mahdollisimman hyvä keholle.

Kuinka munasolun proteiinia käytetään kotona?

Monet käsityöläiset haluavattehdä muna-proteiinia. Yleensä kaikki kiehuu siihen tosiasiaan, että ne vain kiehuvat munakalastettua (vettä ilman kuorta) ja kutsuvat sitä "eristäväksi". Tietenkin tämän tekniikan mukaan saat vain tavallisen keitetyn munan.

Eristetty munanvalkuainenviimeisintä tekniikkaa, hienostuneita laitteita ja lopputuotteen monipuhdistusta, jonka avulla voidaan poistaa rasvamolekyylit ja kyllästää tuote proteiinien kanssa mahdollisimman paljon.

Siksi yksinkertainen johtopäätös: Älä tuhlaa aikaa ja älä käännä tuotetta. Jos haluat saada lihasmassaa ilman Sports Nutrition, vain kääntyä ruokavaliossa munia, lihaa, kalaa, juustoa, siipikarja - jotka kaikki pitäisi olla pöydälle päivittäin, ja melko suuria määriä, koska päivittäinen määrä urheilija - on 1,5-2 grammaa proteiinia jokaista painokiloa kohden.

Kuinka ottaa munasolut?

Valittaessa minkä tahansa annoksen annostus ja aikaUrheiluravitsemuksessa on kymmeniä vivahteita, ja kaikissa niissä voitte ymmärtää vain erikseen kokeneen kouluttajan tai ravitsemusterapeutin avulla. On tärkeää pohtia useita tekijöitä: ruumiinpaino, perusruokavalion sisältämä proteiini, harjoituksesi tarkoitus ja paljon muuta.

Kuten edellä mainittiin, jokaista painokiloa kohti tarvitset 1,5 g proteiinia, ts. 60 kg: n painoinen henkilö saa 90 grammaa proteiinia päivässä. Tämä on kuitenkin yleissääntö, ja ellet ole kasvissyöjä,

muna-proteiini, miten

hylkää kaiken proteiinin kokonaan, tee sitten korjaus proteiinisi määrästä, joka on jo sisällytetty ruokavalioosi.</ P>

Proteiinituotteet ovat liha, siipikarja, kala,maitotuotteet, palkokasvit. Laske kuinka usein ja kuinka paljon käytät tällaisia ​​tuotteita päivittäin, selvitä avoimissa lähteissä niiden koostumus, kalorit ja proteiiniparametrit. Yksinkertaisilla laskutoimituksilla voit määrittää, kuinka paljon proteiinia saat tavallisella ruokavaliolla, vähennä tämän numeron kokonaismäärästä ja laske annostasi. Tuloksena oleva luku on jaettava tasaisesti 3-5 vastaanottoon.

Voit ottaa munanvalkuaisena milloin tahansa, ja on erityisen hyödyllistä tehdä tämä ennen harjoittelua ja sen jälkeen sekä myös jääneiden aterioiden sijaan.