Rypäleiden edut

Juicy ja makeat viinirypäleet monille todellinen hoito, ei pahempaa kuin tavallinen makea jälkiruoka. On kaksin verroin miellyttävä, että tällaiset herkulliset marjat ovat myös hyödyllisiä.

Vitamiinit jokaisessa marjassa

Rypäleiden käyttö keholle johtuu sen läsnäolosta laaja valikoima vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintoaineita.

  1. Marjoissa löytyi useita B-vitamiineja,jotka ovat elintärkeitä ihmiselle. He suhtautuvat suoraan useimpiin metabolisiin reaktioihin, joten niiden puute johtaa aineenvaihdunnan hidastumiseen. Niin epäsuorasti rypäleiden käyttö auttaa normalisoimaan aineenvaihduntaa.
  2. Rypäleissä oleva askorbiinihappo suojaa solumme vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Toisin sanoen viinirypäleet auttavat säilyttämään nuoret.
  3. Rypäleiden käyttö kuuluu myös saatavuuteenerilaisia ​​happoja, jotka auttavat assyminoitua proteiineja. Siksi mehukkaat marjat ovat erityisen hyödyllisiä niille, joilla on alhainen mahahappoisuus. Tällöin rypäleiden tulisi rajoittua niille, joilla on peptinen haavauma tai korkea happamuus.
  4. Kivennäissuolat rypäleiden koostumuksessa ovat myös erittäin hyödyllisiä.
Milloin ja milloin kieltäytyy?

Vaikka kaikki rypäleiden edut eivät ole niinvaarattomaksi, kuten se saattaa vaikuttaa. Hänen makea maku johtuu yksinkertaisista hiilihydraateista, joista, kuten tiedätte, paremmat mahdollisuudet ovat erittäin korkeat. Siksi marjojen kaloreita pidetään melko korkeana, ja ravitsemusterapeutit eivät suosittele rypäleiden syömistä ruokavaliolla. Muuten, samasta syystä se on vasta-aiheinen diabetesta sairastaville. Yksinkertaiset hiilihydraatit aiheuttavat hypyn insuliinille, mikä aiheuttaa rasvan kerääntymisen ja johtaa nälän tunteeseen.

Kuitenkin, jos noudatat kuvaa ja paljonrakastavat syödä makeita marjoja, aika ajoin sinulla on varaa rypäleitä laihduttamiseen, mutta on parempi syödä sitä aamulla, lisäämällä hedelmäsalaatteja tai iltapäivällä kevyeksi välipalaksi.