kuinka paljon proteiinia yhdessä munassa

Kaikki meistä tunnetut kananmunat ovatlähes jokainen henkilö. Tämä käy ilmi seuraavasta seikasta: vuosittain kukin syö noin 200 munaa. Meksiko on maailmanlaajuisesti johtava kananmuna-asema, keskimäärin henkeä kohden vuodessa, noin 22 kiloa munaa putoaa, ja se on lähes 1,5 munaa päivässä. Tällainen suuri kananmunien kysyntä johtuu niiden alhaisesta hinnasta ja myös tällaisesta laajasta elinympäristöstä ja kanojen määrästä, jotka pystyvät tarjoamaan munia lähes kaikille maan asukkaille.

Kananmunan edut

Olemme kuulleet munien, keltuaisten ja kaverien valtavista eduistaproteiinia. Niissä on valtava määrä mikro-, makronutrientejä, vitamiineja ja aminohappoja. Kananmunien koostumus sisältää vitamiineja A, E, B, C, D, H, K, PP. Samoin runsaasti munia ovat mineraalit kuten magnesium, jodi, kalium, kalsium, boori, molybdeeni, kloori, sinkki, rikki, rauta, kupari, mangaani ja koboltti. Ne sisältävät myös suuren määrän aminohappoja (glutamiini ja asparagiinihappo, leusiini, lysiini, seriini, isoleusiini, treoniini).

Munien hyödylliset ominaisuudet liittyvät suoraan sen erinomaisiin ainesosiin, mukaan lukien kuinka paljon proteiinia munanvalkuaisissa (ei ole väliä kuinka naurettavaa se kuulostaa!).

Ne vahvistavat täydellisesti immuunijärjestelmääsi,normalisoida ruoansulatuskanavan robotti ja suojata kaihilta. Säännöllinen kulutus munia on hyvä ehkäisy sydän- ja verisuonitauteihin ja syöpään, sekä vahvistaa luukudosta, parantaa henkistä kykyjä ja parantaa muistia.

Lisäksi kananmunat, nimittäin kanaproteiini,on erittäin hyödyllinen laihtumiseen ihmisille, samoin kuin niille, jotka haluavat rakentaa lihasmassaa. Munanvalkuainen on erinomainen ja tärkein proteiinin lähde. Ja se on tarpeen organismin luomiseksi, säilyttämiseksi ja palauttamiseksi lihaskudokseen.

Proteiini proteiineissa

No, tulkoon lähemmäksi tosiasioita. Ensinnäkin harkitse, kuinka paljon proteiinia yhdessä munassa. Yhdessä kanan muna sisältää noin 4-5 grammaa proteiinia. On huomattava, että kanaproteiinista joskus jopa paremmat maitoa ja naudanlihaa tai kalaa proteiinia.

Munuaisproteiini imeytyy kehomme 94%: lla,kun taas naudanliha on vain 73%. Muniproteiini on 90% vettä, loput proteiini. Se sisältää valtavan määrän niasiinia, vitamiinia K, B2, B6, B12, E. Se on myös tunnettu korkeasta D-vitamiinipitoisuudestaan, sillä se pystyy ylittämään vain kalaöljyn. Kananmunan rasvojen määrä on vähäinen, minkä vuoksi sitä pidetään tavallisesti vähäkalorisena tuotteena.

Ja nyt vastaamme yleisimpiin kysymyksiin munanvalkuaisesta:

  • kuinka paljon proteiinia muna keitetyt - 12, 7 g / 100 g;
  • kuinka paljon proteiinia viiriäisen muna - 13,1 g / 100 g;
  • kuinka monta kalorien muna-albumiinissa - 48 kcal.

Kaikki on hyvin, mutta maltillisesti. Munien liiallinen kulutus johtuen siitä, kuinka paljon proteiinia yhdellä munalla melko vakavasti voi heijastua terveydestämme. On sitä mieltä, että yhdessä kananmunien kanssa valtava määrä "huono kolesterolia" tulee kehomme sisään. Kaikki tämä, mutta mukana myös suuri määrä fosfolipidejä, vitamiineja ja lesitiiniä tulee myös kehoon. Tämän ansiosta kolesterolia ei käytännössä ole lykätty.

kuinka paljon proteiinia yhdessä munassa

</ P>

Diabetesta sairastavien tulisi olla vakavastiHuolimatta syömän munan määrästä, sen liiallisen kulutuksen ja vakavien sairauksien jälkeen, lisääntyy aivohalvauksen, sydänkohtauksen riski.

Tämän välttämiseksi sen pitäisi yksinkertaisesti ollasäädellä saanti munat, sekä seurata niiden laatua ja valmistusmenetelmä. Päivänä voi syödä enintään 100 grammaa, munassa noin 50 T. Näin ollen kaksi munaa päivässä riittää. Ja on muistettava, että käyttää kananmunia raaka missään tapauksessa ole sen arvoinen, parempi keittää tai paista.