kananmunia hyvä ja huono

Kananmunat - tavanomainen tuote asukkaillemonissa maissa. Tämä ei ole yllättävää, koska tällainen tuote sisältää paljon hyödyllisiä aineita ja vaikuttaa positiivisesti sellaisen henkilön terveyteen, joka käyttää sitä säännöllisesti ruokaan. Kuitenkin, älä unohda, että munien liiallisella ja sopimattomalla käytöllä munat eivät hyödy, vaan vahingoittavat.

Kananmunien edut

Kananmuna - ainutlaatuinen tasapainoinentuote, joka antaa keholle helposti sulavia proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja. On myös mielenkiintoista, että munat pilkotaan paremmin keitetyssä ja paistetussa muodossa, mutta niiden raakamuodossa ne ovat vaarallisempia kuin hyödyllisiä.

Kananmunien proteiini on kaikki tarpeellinen lähdeaminohapot. 100 g: aa tuotetta (ja tämä on vain noin 2 munaa) on 12,7 g proteiinia, joka on myös assimiloitu 98 prosentilla, mikä ei ole huonompi kuin lihan ja maitoproteiinin laatu ja joidenkin indikaattorien ylittävät ne.

Kananmunat rikastuttavat kehoa hyödyllisellä massallaaineet - vitamiinit A, B1, B2, B5, B6, B9, B12, E, K, PP, H ja D. monia mineraaleja, jotka - sisältää rautaa, magnesiumia, natrium-, sinkki-, kupari, kalsium, fosfori, jodi, seleeni , fluori, kalium, kromi ja muut. Tämän tuotteen ainoa haitta on korkean rasvapitoisuuden (11,6 / 100 g).

Kiitos tämän koostumuksen, kananmunat suosivattuoda koko kehon, edistää lihaksen ylläpitoa, lujittaa luita, hampaita, vaikuttaa ihoon, hiuksiin, kynsiin ja sisäelinten työhön.

Harm on kananmunia

Koska tuhkakastikkeessa on paljon rasvaa, tätä tuotetta ei voida vielä kutsua ruokavalioksi. On suositeltavaa syödä enintään yksi keltuainen päivässä - proteiinien määrä voi olla paljon suurempi.

Vaara on piilotettu raakoissa munissa - huolimatta siitäse, että ne säilyttävät paremmin vitamiineja, tällainen ruoka voi johtaa elintarvikkeiden myrkytykseen bakteerien ja infektioiden vuoksi, jotka voivat sisältyä niihin. Erityisen yleistä on salmonella. Siksi munat on parhaiten kypsennetty.

Kananmunat laihtumiseen

kananmunien hyöty

Munat ruokavalion aikana voivat ja pitäisi syödä, mutta kannattaa tehdä se viisaasti. Riittää vain ravitsevaa munan aamiaista ja noudattaa asianmukaista ravitsemusta tehokkaasti alentamaan painoa.

Harkitse tällaisen ruokavalion likimääräistä ruokavaliota:

  1. aamiainen: paistettuja munia / pari keitettyä munaa ja teetä ilman sokeria.
  2. lounas: kulho keittoa, 1 leipäleipä.
  3. välipala: kaikki hedelmät tai jogurtti.
  4. päivällinen: siipikarjan / lihan / kala- ja kasvisruokien tarjoaminen.

Syöminen, menettää 1 kilogramma viikossa, ja menettämä paino ei palaa. Älä anna itsellesi mitään tarpeetonta, ja olet tyytyväinen tulokseen.