sienet ovat proteiini tai hiilihydraatti

Ikuinen kysymys, jonka yli monet ihmiset kamppailee aivoihinsa.ravitsemusterapeutit ja ne, jotka seuraavat kuvioa, mutta pitävät mielellään sieniä - tämä on enemmän kuin tässä proteiinien tai hiilihydraattien tuotannossa. Yritetään selvittää, onko proteiineja sieniä ja mitä sisältöä.

Proteiinien, rasvojen, hiilihydraattien määrä sieniä

Sienet, kuten muutkin kasvituotteetalkuperää, sisältää runsaasti hyödyllisiä aineita ja tärkeitä hivenaineita. Koostumuksellaan sienet ovat enemmän kuin vihanneksia, mutta niissä on enemmän hyödyllisiä ominaisuuksia. Sienten määrä proteiineista vaihtelee lajinsa ja jopa osa hedelmän rungosta. Esimerkiksi nuorella sienellä maksimaalinen proteiinisisältö on suolakerrokseen korkin alla. Tässä kuitenkin syntyy toinen ongelma: ei kaikki sieniä sisältävä proteiini imeydy helposti kehossa. Jotta saat kaiken hyödyn, katkaise tuote pieniksi paloiksi. Tässä tapauksessa keho assimiloi 70% proteiinista. Suurempi prosenttiosuus (88%) voidaan saada, jos kulutetaan kuivasta tuotteesta saatu sienten jauhe.

Mitä hiilihydraatteja, sitten niiden saatavuus, sieniävoidaan turvallisesti osoittaa vihanneksille. Hiilihydraatteja tässä tuotteessa on myös sellaisia, jotka löytyvät vain sienistä. Kun lämpökäsittelyä altistetaan, hiilihydraatit ja kuidut muunnetaan yksinkertaisiksi hivenaineiksi, jotka kehosi hyvin imeytyvät. On syytä huomata, että vain tästä sienestä voi olla vähemmän käyttökelpoisia aineita - glykogeeni (eläinten tärkkelys) ja insuliini.

Pienillä rooleilla on sienten koostumuksen rasvat. Niiden haittapuolena tuotteessa on se, että ne ovat ihmiskehossa huonosti imeytyneitä, ja siksi erityisen hyödyllisiä sekä haittoja ei tuoda.

Siten vastaamalla kysymykseen, että tällaisia ​​sieniä - proteiinia tai hiilihydraattia ei voida yksiselitteisesti vastata. Se sisältää molemmat elementit, mutta eri osuuksina.