Kiinan päärynäkalorinen

Kiinan päärynä eksoottisella nimellä "Nashi"on seurausta valinnasta, jonka ansiosta melko kova ja happamainen hedelmä on saanut erinomaisen makua ja juicinessa. Nyt sitä kasvatetaan paitsi Kiinassa, myös monissa Aasian maissa, missä sitä arvostetaan miellyttävän maun, hyväntuulisen lihan ja rikas biokemiallisen koostumuksen ansiosta.

Päärynöiden ainesosat ja kaloripitoisuus

Nashi on pieni pyöreä hedelmäSamanaikaiset muodot omena ja päärynä. Makua, makeutta yhdistyy miellyttävä ja pikantti hapotus. Kiinalaisen päärynän erittäin alhainen kalori- sisältö ja siihen sisältyvät ravintoaineiden sisältö tekevät hedelmästä arvokkaan ravintoaineosan aterian aikana.

Yksi keskipitkä sikiö painaa noin 200 g. Jos katsotaan, että 100 grammaa neshes sisältää vain 42 kcal, niin 1 päärynän lämpöarvo on 84 kcal. Tällaisella alhaisella energian arvolla Kiinan päärynä on rikas koostumus mineraaleista ja vitamiineista.

  1. Kalium - noin 250 mg, mikä on enemmän kuin katteettämän mineraalin päivittäinen vaatimus organismista. Kalium säätelee vesisuolaa, osallistuu aktiivisesti hermoston toimintaan, stimuloi suoliston toimintaa, on välttämätöntä virtsajärjestelmälle ja tukee normaalia verenpainetta.
  2. Fosforin (22 mg), magnesiumin (16 mg),Kalsium (8 mg) antaa sinulle mahdollisuuden kehittää kehoa ja tasapainottaa sisäisten elinten ja järjestelmien työtä ruokavalion tai aktiivisen fyysisen rasituksen aikana.
  3. Vitamiinit B1, B2, B5, B6, B9, PP, C, K, E, koliini tekevät Nashista arvokkaan ravintoaineen, joka voi ja pitäisi kuluttaa ruumiin täydentämiseksi tarvittavilla ravintoelementteillä.

Kiinan päärynän säännöllinen käyttö auttaapuhdistaa suolet, tasapainottaa ruoansulatuskanavaa, parantaa aineenvaihduntaa, täydentää kaliumia, fosforia ja foolihappoa (B9). Päärynä (1 kpl päivässä) ei vaikuta päivittäiseen kalorisisältöön, mutta miellyttää sen herkällä makuudella ja rikastuttaa ruokavaliota.