Maitokalat ovat hyviä ja huonoja

Maitokala on valtameri,ainoa säteilevän perheen edustaja. Se löytyy Tyynenmeren ja Intian valtameren lämpimistä vesistä, ja teollisessa mittakaavassa se kasvatetaan Filippiineillä, ja jopa heidän kansallisen symbolinsa. Eurooppalaisessa keittiössä se ei ole kovin suosittu, mutta Tyynenmeren saarilla tämä on hyvin yleinen muoto. Maitokala on saanut nimensä lumenvalkoisen ja erittäin miellyttävän lihan makuiseksi, toinen, harvinaisempi nimi - hanos.

Maitokalojen hyödyt ja haitat

Tämä kala kuuluu ruokavalioihin. Maidon kala-ainepitoisuus on noin 80 kilokaloria / 100 g tuotetta. Toisin kuin jokikalat, valtameri, nimittäin se viittaa hanokseen, on runsaasti bromia ja jodia sekä tarvittavaa fosforia kehossamme. Maitokalojen liha sisältää B-vitamiineja, PP-vitamiinia ja vähän C-vitamiinia ja on erinomainen rasvaliukoisten A- ja D-vitamiinien lähde.

Kuten useimmat muutkin kalat, meijeri sisältääKalaöljy, vaikka monet eivät ole mielissään lapsuudesta lähtien, mutta ovat niin tarpeellisia. Se sisältää omega-3- ja omega-6-happoja - rakennusmateriaalia aivoille ja solukalvoille. Ne vaikuttavat myös hermoston toimintaan ja normalisoivat verenkiertoa.

Jälkiruoan puutteesta, joka sisältyy kalan lihaan, endokriininen järjestelmä kärsii tai pikemminkin kilpirauhanen. 200 grammassa kanoja sisältää jodin päivittäisen normin helposti sulavassa muodossa.

Kalojen kulutus kokonaan tuo lisäksihyötyä, haittaa, vaikkakin merkityksetöntä. Tosiasia on, että maitoa ei voi syödä maidossa, koska kaikki merivedessä liuenneet haitalliset aineet kerääntyvät siihen. Mutta jos heität pään ja kypsennät hanot oikein, meijeri-kaloista saatuja hyötyjä ei voida yliarvioida.