kana jalat etua ja haittaa

Monet ihmiset eivät edes epäile, kuinka hyödyllistäkanan jalat. Heitä näkyy harvoin pöydässä olevissa elintarvikkeissa. Nykyään kanaa arvostetaan paremmin lantion ja lantion takia, mutta käy ilmi, että on mahdollista valmistaa paitsi maukas, myös hyödyllinen ruokalaji kanajaloista.

Japanilaiset tiedemiehet ovat huomanneet, että broileri kanaLapov voi auttaa alentamaan korkeaa verenpainetta. Kaikki, koska tämä kana-osa sisältää anti-hypertensiivisen proteiinin enimmäismäärän.

Kanahammat nivelille

Liinan lisäksi kanan jalat ovat täydellisiäHollannin valmistusta varten, koska jalat luut sisältävät kollageenin enimmäismäärän, mikä osaltaan tukee sitä, että nivelsiteet muuttuvat elastisemmiksi. Niinpä vanhuksille tämä ruokalaji on erityisen hyödyllinen.

Hyönteinen ja haava kanan jalat

Fanit kiinalaisen keittiön tiedetään, että kanan jalat käytetään usein perinteisiä ruokia. Ne leivotaan vihanneksia, kurpitsan, kesäkurpitsaa tai kastike sinappi ja hunaja.

Tämän tuotteen kemiallinen koostumus sisältää: vitamiinit A, B, C, E, K, PP, koliini. Kanan jalat ovat läsnä tarpeen ihmisen kehon mineraaleja, kuten kalsiumia, kaliumia, sinkkiä, magnesiumia, kuparia, seleeniä, rautaa, mangaania, fosforia, rikkiä ja natriumia. Kanaharjojen kaloripitoisuus on noin 215 kcal / 100 g tuotetta.

Ravitsemusterapeuttien ei ole suositeltava, että tällaiset ruoat saisivat liikaa ruokaa niiden rasvapitoisuuden vuoksi. Kerran viikossa riittää purkamaan tämän astian hyödylliset ominaisuudet.

Harmian kanan jalat voivat olla vain niiden väärinkäytösten yhteydessä, samoin kuin kaikki muut tuotteet, koska tiedetään, että on hyödyllistä kohtuullisesti.