naisten viiriäisen munien käyttö

Useimmiten viiriäiset munat löytyvätRanskalaisia, hollantilaisia ​​ja japanilaisia ​​ruokia Tähän mennessä monet tutkimukset osoittavat, että viiriäiset munat ovat hyödyllisiä ja niillä on useita etuja kananmunissa. Heillä on enemmän B12-vitamiinia samoin kuin biologisesti aktiivisia aineita. Tuikkujen munat sisältävät vitamiineja A, B1, B2 ja mineraaleja, kuten sinkkiä, magnesiumia, fosforia, mangaania, rautaa ja kaliumia.

Viiriäiset munat eivät ole kaloreita, mutta samaan aikaan ne sisältävät suuren määrän proteiinia. Vain kaksi munaa päivässä täytetään monia hyödyllisiä kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka ovat välttämättömiä ihmisruumiille.

Mikä on viiriäisten munien käyttö?

Viiriäisen munien säännöllinen käyttö kykeneeauttaa keuhkoputkia, psykosomatoosia ja neuroses. Keskivaikeaa käyttöä suositellaan sydänsairauksiin. On syytä huomata, että kolesterolin määrä munien viikunassa on paljon pienempi kuin kana. Viiriäiset munat ovat hyödyllisiä sekä naisille että miehille.

Kuorimunien kuori on myös erittäin tärkeä. Se sisältää 95% kalsiumkarbonaattia helposti sulavia elin, sekä rauta, kupari, molybdeeni, fluori, fosfori, mangaani, pii, rikki, sinkki ja monia muita hivenaineita. Tämän kuoren voi valmistaa kalsium valmiste, joka on sopiva hauraiden hiusten ja kynsien, verenvuoto kumit, ärtyneisyys, unettomuus ja nokkosihottuma.

On käsitys siitä, että raakoista viiriäismunia hyödytenemmän kuin keitettyjen viiriäisten munien edut. Quail on varsin harvoin sairas tartuntataudeilla, mutta tällaisia ​​tapauksia on. Siksi on parempi olla vaarassa ja kokata viiriäistä munia, varsinkin jos ne ovat vauvalle.

Viiriäisen munien käyttö lapsille

raakoisten viiriäisten munien edut

Monet pediatrialaiset vaativat tarvettaviikunat lapsille munien päivittäinen kulutus. Japanilaiset uskovat, että nämä tuotteet aktivoivat aivojen työtä ja lasten on helpompi muistaa uusia tietoja. Mutta kaikessa on tärkeä toimenpide. Esikouluikäisille lapsille 2 munaa päivässä riittää. Koululaiset voivat lisätä tätä tasoa neljään munaan päivittäin.

Käyttö viiriäisen munia naisille

Tuikkujen munat tukevat naistahormonaalista taustaa. Proteiinin, terveiden rasvojen ja foolihapon vuoksi niillä on hyödyllinen vaikutus lisääntymistoiminnan elimiin. Myös viiriäisen munien käyttö raskaana oleville naisille on hyvä. Lääkärit neuvovat sisällyttämään tulevan äidin päivittäiseen ruokavalioon jopa kolme munasolua.