Litsi hedelmät hyödyllisiä ominaisuuksia

Litsi hedelmät, huolimatta laajasta runsauttamoderneja kauppoja, pidetään edelleen melko eksoottinen vieras meidän hyllyt. Tämä trooppinen hedelmä jakautuneet laajasti koko Aasiassa, Pohjois-Afrikassa, viime vuosikymmeninä, se alkoi viljellä Euroopassa erityisesti eteläisissä alueilla Ranskassa. Syntyi hedelmä on Kiinassa, niin usein kutsutaan Kiinan litsi luumua.

Litsi arvostetaan sen erinomaisen maun,Sitä käytetään laajalti ruoanlaittoon valmistella monenlaisia ​​ruokia - salaatteja, kastikkeita ja makeiset. Vuodesta hedelmälihaan tehdä, viini, mehu, ja purkitettu.

Edut hedelmät litsi

Lihaa hedelmiä, piilotettu piikkilanka-ihoinen,Se on valkoinen tai kermanvärinen hyytelöä. Se on ainutlaatuinen virkistävä makea-hapan maku ja erinomainen aromi. Hedelmät litsi lisäksi erinomainen maku on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka on aiheuttanut sen biokemiallinen koostumus.

Koostumus sisältää litsi puhdasta vettä, johontrooppinen leveysasteilla on erityisen arvokasta. Lisäksi tämä hedelmä varasto vitamiineja ja kivennäisaineita, voi merkittävästi täydentää tasapainoa elimistössä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja nuorentaa.

  1. Vitamiinit litsi esittelee korkea pitoisuus askorbiinihappoa - 70 mg per 100 g massaa, B-ryhmän (B1, B2, B6, B9), niasiinia (PP), fyllokinoni (K), koliini ja E-vitamiinia
  2. Mineraali koostumus käsittää monimutkainen mikro-ja makro - 170 mg kaliumia, 30 mg fosforia, 10 mg magnesiumia, kalsiumia, 5 mg, 148 ug kupari, pienempiä annoksia sisälsi seleeni, mangaani, rauta, fluoridi, sinkki, natrium, jodia.

Ravintokuitu litsi helpottaa puhdistusta ja parantaa suolen peristaltiikkaa. Ravitsemusterapeutit suosittelevat syöminen hedelmät henkilöille, joilla on ruoansulatuskanavan ongelmia, kärsivät

Edut hedelmät litsi

hengityselinten sairaudet, voimattomuus ja hormonaalistenrikkomuksia. Kaikille, jotka haluavat laihtua, tämä hedelmä on erittäin arvokas dieettituote, koska se nopeuttaa aineenvaihduntaa, poistaa myrkkyjä ja säätelee hormonitasapainoon.</ P>

Kun vain 66 kcal kalori täyttää lycheemeidän tarve monia vitamiineja ja kivennäisaineita, puhdistaa ja stimuloi ruoansulatuskanavasta ja antaa meille monimutkainen vaikutus kaikkiin kehon järjestelmiin. Tämä hedelmä on lähes ole vasta, ne eivät väärin taipumusta ruoka-aineallergiat ja huolellisesti kokeilla ensimmäistä kertaa.