keitetyn munan kaloripitoisuus

Ihanteellinen aamiainen sisältää pääsääntöisestipari keitettyä munaa, koska he antavat ihmiselle kylläisyyttä ja voimaa pitkään aikaan. Eläin imeytyy kananmunat melkein 100%, tämä hyödyllinen ja ravitseva tuote on runsaasti vitamiineja ja ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä ihmisten terveyden ylläpitämiseksi.

Syödä munia sekä raakana, keitetyt ja inpaistettu muoto, mutta tänään puhumme keitettyjä munia, koska tällainen tuote kuuluu ruokavalion luokkaan. Yritetään selvittää, mikä on kanan keitettyjen munien kaloripitoisuus ja onko niitä mahdollista käyttää laihdutusprosessin aikana.


Keitetyn munan kaloripitoisuus

Joten keskimääräisten indeksien mukaan 100 g keitettyjä munia158 kilokaloria on otettu huomioon, kun otetaan huomioon, että yhden munan paino on noin 70 g, sen kaloriarvo on noin 80 kcal. Jos syödät kaksi keitettyä munaa aamulla, joka on vain 160 kaloria, niin ihmiskeho saa perusravinteet.

Nyt kunnossa. Kaikki tietävät, että munasarja koostuu proteiineista ja keltuainen, mutta hyvin harvat ihmiset tietävät, että se on kalkkuna, joka on kalorimainen osa, jonka paino on keskimäärin 55 kcal. Tutkijoiden on osoitettu, että keltuainen sisältää kolesterolia, mutta se on täysin turvallinen, koska "Tasapainoinen" lesitiinillä, myös keltuainen, voi ylpeillä välttämättömien vitamiinien, kuten A-vitamiinin, E-ryhmän B, hivenaineiden, kuten kalsiumin, raudan, sinkin jne., Läsnäolon.

Mitä keitetyn munan proteiiniin, senkalorien minimi ja on noin 17 kcal (noin 44 kcal per 100 g), muuten, se melkein ei sisällä rasvaa ja ovat tarpeen ihmiskehon kivennäisaineita, aminohappoja ja vitamiineja. Ruoanvalmistuksen aikana proteiini säilyttää kaikki hyödylliset elementit, mutta sen kaloripitoisuus ei kasva.

Keitetyn pehmeän keitetyn munan kaloripitoisuus onnoin 76 kcal ja kova keitetty - 77 kcal. Kuten näette, keitettyjen ja keitettyjen munien kaloripitoisuus on lähes sama, mutta pehmeät keitetyt munat ovat runsaasti elimistön imeytyneitä.

Edut keitetyn munan laihtumiseen

Joten, huomasimme, että yhdessä keitetyt munatsisältää noin 80 kcal. Tämä indikaattori on pieni, mikä tarkoittaa sitä, että tätä tuotetta voidaan käyttää pelkäämättä sen muotoa painonpudotuksen aikana. Tietenkin, älä päästä pois, pari munaa riittää.

Keitetyt munat ovat helposti ja nopeasti imeytyneitäkeho, vaikka ne ovat melko ravitsevaa tuotetta, mikä auttaa unohtamaan nälän tunteen jo pitkään, mikä on tärkeää ruokavalion aikana. Lisäksi munat kyllästyvät kehon tarpeellisiin mineraaleihin, vitamiineihin, aminohappoihin ja muihin ravintoaineisiin.

Ravintolisät suosittelevat tämän tuotteen käyttöä, koska keitetyt munat kykenevät hallitsemaan rasvan aineenvaihduntaa.

Aiemmin olemme huomanneet, että keltuainen on paljon kalori- sempi kuin proteiini,

keitettyjen pehmeiden munien kaloreita

joten jos "istut" tiukassa ruokavaliossa taiolet pelästynyt muna sisältämien kaloreiden määrästä, voit käyttää vain yhtä proteiinia. Se sisältää vitamiinien ja aminohappojen perusjoukon, jotka ovat välttämättömiä kehon täydelliselle elintärkeälle toiminnalle, monet tutkimukset ovat vahvistaneet, että proteiinien ravitsemukselliset ominaisuudet ovat toissijaisia ​​vain rintamaitoon.</ P>

Lisätään munien proteiinin arvoa, ravitsemusterapeutitkehotetaan syömään perunoita keitettyjen munien kanssa, mutta tämän astian kaloripitoisuus kasvaa monta kertaa, mutta jos lisäät tuoreita yrttejä tai vihanneksia tähän "liittoon", lautasen käyttö on paljon hyödyllisempi ja turvallisempi. Kuitenkin kun otetaan huomioon itse perunan kaloripitoisuus ja jopa munat, kannattaa syödä tätä ruokaa aamulla.