munanvalkuainen kalori

Muniproteiini on vain 10% proteiinia. 90% sen koostumuksesta on vettä. Fat tämä tuote ei käytännössä sisällä, ja sen lisäksi se kokonaan jättää kolesterolia.

Muna-valkoisia ainesosia

Muna-proteiini koostuu glukoosista, ryhmän vitamiineistaB ja edullisia entsyymejä. Jäljellä olevat mineraalit ja vitamiinit sisältyvät keltuaikaan. Munakoiso on niasiinin lähde, joka ruokkii aivoja. K-vitamiini edistää veren hyytymistä, ja koliini poistaa myrkkyjä maksasta ja parantaa muistia.

Muniproteiinin koostumukseen kuuluvat hiilihydraatit, proteiinit,kivennäisaineita ja aminohappoja, joita keho ei syntetisoi yksinään. Kehon kudosten ja solujen päivittäminen ja muodostuminen on mahdotonta ilman eläinvalkuaisen käyttöä. Kananmunan proteiini imeytyy lähes kokonaan kehoon. Aminohappojen optimaalinen koostumus ja maksimaalinen sulavuus tekevät tuotteesta biologisen arvon. Mikä tahansa proteiini alkuperästä riippumatta arvioidaan aminohappojen pitoisuudella verrattuna kananmunan proteiiniin.

Kuinka monta kaloria on munanvalkuaisissa?

Munanvalkuainen proteiinin kalori- pitoisuus on melko alhainen. 100 grammassa tätä tuotetta sisältää 11 grammaa proteiinia ja vain 44 kcal. Keitetyn munaproteiinin kaloripitoisuus on yhtä suuri kuin 44 kcal 100 grammalla. Yhden munaproteiinin kalori- pitoisuus on noin 18 kcal.

Munanvalkuaisen käyttö

Munanvalkuaisen käyttö on melko yleistä.

  1. Sitä käytetään ruoanlaittoon. Se on osa testi- ja konditoriatuotteita.
  2. Munanvalkuainen on usein lisäainesalaatti salaatissa ja keitissä.
  3. Lisäksi tätä tuotetta käytetään myös itsenäisenä astiaan raakana, paistettuna ja keitetyssä.
  4. Kananmunan proteiinia aktiivisesti käytetään kosmetiikassa, joten sen perusteella erilaisia ​​keinoja hoitaa hiuksia ja kehon.