Congryo kala on hyvä ja paha

Katkarapu kongrio kutsutaan niin,Että hänen fileensa maku muistuttaa hieman katkarapun makua. Hanki se Australian ja Uuden-Seelannin rannikolta, joten muualla maassa se jää vain jäädytettyyn muotoon. Häntä ei syödä joka päivä, koska harvat tietävät Kongrio-kalan eduista ja haitoista. Vaikka ravitsemusasiantuntijat pitävätkin suurta ravintoarvoaan.

Mitkä ovat Kongrio-kalojen edut?

Kuten kaikki muutkin merikala, Kongrio voiTarjoaa merkittävän määrän omega-3-rasvahappoja ja sinkkiä. Samalla sillä on kuitenkin alhainen kaloriarvo - vain 94 kcal / 100 grammaa. Lisäksi käyttö katkarapu kala Ling johtuu siitä, että sen liha sisältää harvinaisia ​​aminohappoja, joita ei tuoteta ihmiskehossa, ja se on A-, D- ja B12, fosforia, kaliumia ja magnesiumia.

Nutritionists lausunto Kongrio kalaa eduista ja haitoista

Lääkäreiden mukaan Kongrion tulisi olla säännöllisestiSyö, jotta niiden aineenvaihdunta normalisoituu. Sen fileet, keitetty, höyrytetty, paistettu ilman voita - tämä on erinomainen ruokavalio, jota osoitetaan diabeetikoille ja ihmisille, joilla on sairauksia. Lisäksi omega-3: n ansiosta kalat auttavat immuniteetin vahvistamiseen, maksan toiminnan optimointiin, voidaan pitää syöpää ehkäisevinä. Liha Kongrio on arvokas proteiinin lähde, joka imeytyy hyvin ja toimii sitten solujen rakennusaineena, mikä johtaa niiden uudistamiseen. Tämä puolestaan ​​auttaa parantamaan hyvinvointia, lisäämään elinvoimaa. Kala hyvin kyllästää ja estää ylimääräisten kiloa.

Hyötyjen lisäksi haittaa katkarapujen käytöstäKalankongi voi myös olla. Totta, se on vasta-aiheista ainoastaan ​​allergioille alttiille henkilöille ja niille, joilla on yksittäinen suvaitsemattomuus tälle tuotteelle.