mitä voidaan tehdä rypäleistä

Niille, jotka eivät tiedä, mitä voidaan tehdä talon rypäleistä talvella, tarjoamme joitain ideoita ja kerromme, kuinka mehusta mehua mehustetaan, mehustetaan kompostia ja valmistetaan herkullisia ja hyödyllisiä rusinoita.

Miten mehua rypäleistä?

ainesosat:

  • rypäleet ovat kypsiä;
  • sokeri - maun mukaan.

valmistelu

Jos sadonkorjuu on valkoisia viinirypäleitä,sitten siitä valmistetaan mehua siitä riittää vain juicer, esisuihkua marjoja, vähän kuivausta ja katkaisemalla klustereita. Punaviiniköynnöslajikkeilla on enemmän viskoosista lihaa, joka muuttuu taipuisammaksi ja antaa maksimaalisen mehun vain vasta alustavien toimenpiteiden jälkeen. Esimerkiksi viinirypäleitä voidaan lämmittää muutaman sekunnin ajan mikroaaltouunissa tai useita sekunteja kattilassa, jossa on kuumaa vettä, kuumennetaan 75 asteen lämpötilaan ja vain sen jälkeen käsitellään laitteen kanssa.

Saatu mehu kaadetaan emaloituihin tairuostumatonta astiaa, anna sen kiehua ja kiehua kolmella minuutilla kohtuullisella kiehumisella, lisäämällä sokeria prosessiin ja antamalla kaikki kiteet liukenemaan.

Kaada juoman kuivat steriloitua astioiden ilmatiiviisti suljetuissa keitetty viiden minuutin ajan ja kannet hävittämiselle samosterilizatsii lämpimällä "turkki" ennen täydellistä jäähtymistä.

Kuinka rypäleistä valmistetaan?

ainesosat:

Laskeminen 2 litran tölkille:

  • rypäleet kypsä - 0,6 kg;
  • suodatettu vesi - 1,2 - 1,5 l;
  • sokeri-hiekka - 220-260 g.

valmistelu

Tyypillisimmän komposti valmistetaan punaviiniköynnöksistätuoksuvia lajikkeita. Tällöin juoman maku ja väri ovat aivan täydellisiä. Viinirypäleitä leikataan parhaiten ennen sadonkorjuun poistamista, erillään niistä ja lajitella marjat, ja myös huuhtele ne ja kuivaa ne. Me nukuimme steriileissä tölkissä tarvittavan määrän rypäleitä ja täytämme sen jyrällä kiehuvalla vedellä. Viisitoista minuuttia myöhemmin, komposiitti nestemäinen pohja kaadetaan takaisin kattilaan ja sokeriin sokeroituna. Kiteiden on täysin liukentava usein sekoittaen ja siirappi kiehuu. Viiden minuutin ruoan valmistuksen jälkeen kaadetaan makeaa nestettä säiliöihin viinirypäleillä, korkkia niitä ja käännä ne lämpimään "takkiin" luonnollisen itsetermineroitumisen vuoksi.

Kuinka tehdä rusinoita rypäleistä?

Valmistusmateriaali ja mehu olemme valmiityritä tehdä herkullisia ja uskomattoman hyödyllisiä rusinoita rypäleistä. Viinirypäleet on otettava vain kudotut, muuten tuote on, niin sanotusti lievästi, amatööri.

Luonnollinen tapa valmistaa rusinoitaon kuivuminen ja kuivuminen rypäleistä auringossa. Tämä prosessi on pitkä, mutta edullinen ja edullinen. Riippuen olosuhteista riippuen se kestää kaksikymmentä tai kolmekymmentä päivää. Viinirypäleet jakautuvat pieniksi palasiksi tai yksittäisiksi marjoiksi ja asetetaan leivinpaperiin tai mihinkään tyhjiin arkkeihin. Hyönteisten raaka-aineiden suojaamiseksi on tarpeen peittää se sideharsolla tai hyttysverkolla.

Kuivumisen nopeuttamiseksi noin emäntä seistä rypäleen viisi sekuntia kiehuvaan natriumhydroksidiliuoksella, pestiin sitten niitä ja levittämään kuivumaan.

Eteläisillä alueilla viinirypäleet kuivataan varjossa sen jälkeenkorkea ilman lämpötila vaikuttaa samaan tulokseen kuin auringossa kohtalaisissa ilmasto-olosuhteissa. Kuitenkin käyttökelpoiset ominaisuudet tässä tapauksessa valmiin tuotteen sisältää enemmän, ja ulkonäkö rusinat, kuivattu ei auringossa houkuttelevampi.

Se nopeuttaa huomattavasti rypäleiden kuivaustauuni. Voit tehdä tämän levittämällä rypäleet tai pienet klusterien palaset leivontalaitteeseen ja aseta se uunin ylätasolle, joka on lämmitetty 70 asteeseen. Kuivattavaksi tarkoitettujen marjojen koosta riippuen tarvitaan keskimäärin kaksi päivää.