vadelma talvisin resepteihin

Vadelma pidetään "herkullisena lääkkeenä". Tuoreet marjat sisältävät ainutlaatuista ainetta, jota kutsutaan beta-sitosteroliksi, mikä edistää sydän- ja verisuonijärjestelmän normalisointia. Vadeleiden säännöllinen käyttö auttaa ehkäisemään verenpainetta alentavia kriisejä, vähentää veren kolesterolia ja ehkäisee ateroskleroosia. Tarkastellaan teidän kanssasi reseptejä talven valmistukseen vadelmista.

Vadelma resepti sokerin kanssa talvella

ainesosat:

 • tuoreita vadelmia - 1 kg;
 • rakeistettu sokeri - 300 g;
 • keitettyä vettä - 3 rkl. lusikka.

valmistelu

Joten ensin valmistelemme vadelmia: pese ne, lajittele ne ja laita ne pannulle. Sitten kaada sokeria, kaada vähän keitettyä vettä tai mehua. Laita nyt astiat heikkoon tulipaloon ja lämmitä säännöllisin väliajoin 85 asteen lämpötilaan. Poista vaahto lusikalla ja anna sen seistä tässä lämpötilassa 15 minuuttia. Tämän jälkeen pakkaa vadelmahillo steriileihin purkkeihin, täytä ne ylöspäin ja sulje kansi tiukasti. Käännä purkit ylösalaisin ja jätä se täydelliseen jäähdytykseen.

Vadelma resepti talvella

ainesosat:

 • tuoreita vadelmia - 1 kg;
 • Sokeri - 1,5 kg.

valmistelu

Valmista vadelmat, kaada yli kiloasokeria ja asetettu 8-10 tuntia viileässä paikassa, jotta marja antaa mehua. Sitten suodatetaan pois erotettu neste, kaada mehu kattilaan ja tuo se kiehuva heikko tulipalo. Tämän jälkeen kaadetaan kaikki jäljellä oleva sokeri ja tuo siirappi uudelleen kiehumaan, kun lusikka otetaan pois muodostetusta vaahdosta. Valmis siirappi jäähtyy noin 70 astetta, kaada varovasti siihen marjat, keitetään ja kiehuu noin 5-8 minuuttia. Laita hillo jamiksi ja rullaa ne. Pidämme hoitoa kellarissa tai muussa viileässä paikassa.

Vihannesten reseptit viiden minuutin talvella

ainesosat:

 • vadelmanmarjat - 1 kg;
 • sokeri.

valmistelu

Vadelma lajiteltiin hyvin ja puhdistettiinoksia ja laittaa joitakin marjoja emali potin. Top sokerilla, ja jälleen peittää kerros marjoja. Tee tämä yhdistelmä, kunnes osat ovat loppuneet. Jätä kaikki hetkeksi sivulle ja laita pannu hitaaseen tulipaloon, kiehuudu ja pidä liesi juuri 5 minuuttia. Sen jälkeen kaadetaan välittömästi steriloiduihin purkkeihin ja valetaan karkeilla kannoilla.

Resepti vadelman kierre talvella

ainesosat:

 • vadelma - 3 kg;
 • sokeri - 4 kg;
 • sitruunahappo - 1 kpl.

valmistelu

Ensinnäkin valmistamme marjoja jasiirrymme vadelmista syvään kulhoon, nukkuen sokerin kanssa. Jätä marjat noin kolmeen tuntiin ja sekoita sitten kaikki puusikanan kanssa. Laita astia uuniin, tuota hillosta kiehuva, heittää sitruunahappo ja sekoita perusteellisesti. Me kiehutamme 15 minuutin massaa, irrota astia tulesta ja anna sen jäähtyä kokonaan. Tämän jälkeen lähetämme uudelleen hillon tulipaloon, keitetään sitä ja poistetaan se sitten lämpöä ja jäähdytetään se. Teemme tämän useita kertoja, ja varo kaadetaan kuumaa hilloa purkkeihin ja rullataan niitä kansiin.

Resepti tuoreille vadelmille talvella

ainesosat:

vadelma sokerilla talvisin resepteihin

 • tuoreita vadelmia - 1 kg;
 • granuloitu sokeri - 1,2 kg.

valmistelu

Vadelmat lajitellaan, siirretään syvälle maljalleja hankaa huolellisesti murskaamalla tai jauhaa se sekoittimessa. Sen jälkeen nukahtaa paljon sokeria, sekoita ja anna kiteiden hajota täysin. Sitten poistetaan astiat hillolla jääkaapissa. Jonkin ajan kuluttua sekoitamme perusteellisesti uudelleen, ja jos sokeri on liuennut, levitetään hoitoa puhtaille steriloiduille purkit.