kotitekoista viiniä hillosta

Jos sinulla on vanhoja varastoja kellarissasäilytä, älä kiirehdi heittää niitä, koska voit tehdä maukasta, kotitekoista viiniä, joka tuoksuu marjoista hilloon. Tämä alkoholijuoma saadaan paitsi tuoksuva, myös erittäin voimakas. Hieno viini saadaan lähes kaikista marjojen hilloista: aprikoosi, luumu, omena tai kirsikka. Katsotaanpa, miten viini viedään hillosta.

Viini kirsikkahilloista

ainesosat:

  • kirsikkasäilykkeet - 1 l;
  • rusinat - 100 g;
  • vesi - 1 litra.

valmistelu

Resepti kotitekoisesta viinistä hillosta on melko yksinkertainen. Otetaan kolmen litran purkki ja perusteellisesti sooda ratkaisu. Huuhtele pari kertaa lämpimällä vedellä ja kaada se jyrällä kiehuvalla vedellä. Nyt kaadetaan astia 1 litra vettä, laitetaan vahvaan tulipaloon, kiehuu, sammuu ja jäähtyä huoneenlämmössä. Talviviiniä varten tarvitsemme hieman lämmin keitettyä vettä. Ota sitten hillot, laita se siististi puhtaaseen purkkiin ja kaada se keitettyyn veteen. Heitä kourallinen pestyjä ja kuivattuja rusinoita. Kaikki sekoita ja sulje jar cap cap. Poistamme sen lämpimässä paikassa 10 päivän ajan.

Hetken kuluttua irrota kansi ja poista seveden pinta on massa ja suodatta massa massan läpi taitettuna useita kertoja. Valmis märkä kaadetaan puhtaaseen purkkiin tai dekantteriin. Kaulan päälle pudotimme kumi-steriloidun käsineen ja poistamme aluksen 40 päivää pimeässä paikassa. Koko ajan pankki käy läpi fermentaatioprosessin. Se katsotaan täydelliseksi vain silloin, kun kumihanskat on täytetty ensin ja sitten takaisin alas. Valmiiden viinien tulee olla läpinäkyviä. 40 päivän kuluttua varovasti kaadetaan juoma pullot, yrittää kaataa niin, että sakka ei osu. Laitoimme pullot viiniä pimeässä paikassa ja odota noin 2 kuukautta. Tällä tavalla valmistettu viini on erittäin karkea ja sen likimääräinen lujuus on 10 astetta.

Viinirypälepurukastiketta

ainesosat:

  • Kuva - 1 rkl.;
  • viinirypäleet - kourallinen;
  • mustaherukkahillo - 1 l;
  • vesi - 2L.

valmistelu

Joten, jotta viiniä hillostaValmista etukäteen purkki: kaivos, kuiva ja siirrä se herukkahilloon. Sitten nukuimme pesemättömän riisin kanssa ja asetimme rypäleet. Lisää tällöin keitettyä lämpimää vettä ja sekoita säiliön sisältö hyvin.

Laitimme purkkiin pienen kumi-käsineenkoko ja laita se missä tahansa lämpimässä paikassa. Jos hillo, jota olisit käynyt, ja pieni muotti ilmestyi, älä huoli, kaikki voidaan korjata. Voit tehdä tämän, täytä se hillolla kiehuvaa vettä, sekoita, lisää sokeri, keitä 20 minuuttia, jäähdytetään lämpimissä olosuhteissa, ja edelleen tehdä kaiken samalla tavalla kuin edellä. Koska käsin käyminen tulee täyttää ja vähitellen sammuttaa. Heti kun näin tapahtuu, riisin ja hillon viini pidetään valmiina.

ruoanlaitto viiniä hillosta

Viiniä mansikan hillosta

ainesosat:

  • mansikkahillo - 1 l;
  • keitettyä vettä - 2,5 litraa;
  • rusinoita - 130 g.

valmistelu

Harkitse melko yksinkertaista tapaaviiniä hillosta. Ota mansikkahillo, laita se laimealla vedellä ja sekoita perusteellisesti 10 minuutin ajan. Sitten lisätään esikuorrutetut rusinat kuumavesiromuun ja jätetään kaikki huoneenlämpötilaan käymistilassa. Kun seos pysähtyy käymisen jälkeen, se suodatetaan seulan tai sideharso, kaadetaan 2 kerrosta ja pullotetaan. Pistämme säiliöt ja säilytetään ne jääkaapissa tai muussa viileässä paikassa. Pidämme juomaa 3 päivän ajan, minkä jälkeen se voidaan maistella.