kotitekoista rypäleviiniä

Kotitekoinen rypäleviini on yksi enitenmaukkaita, vanhoja ja terveellisiä juomia. Tiesitkö, että kun käytät 50 ml päivässä todellista kuivaa viiniä, sydän- ja verisuonitautien riski pienenee, ruokahalu lisääntyy ja paine normalisoituu. Toisin kuin myymälästä ostettu viini, kodin juomissa ei ole lainkaan väriaineita ja säilöntäaineita, koska vain sinä olet vastuussa sen tuotannosta ja koostumuksesta. Tutkitaan reseptejä kotirypäleviinistä.

Resepti kotirypäleviinistä

ainesosat:

  • viinirypäleet - 10 kg;
  • hiekkasokeri - 3 kg.

valmistelu

Harkitse helpoin tapa tehdä kotonarypäleviinistä. Emme viinirypäleitä, älä pese niitä, vaan lajittele marjat huolellisesti oksista. Sitten siirretään viinirypäleet emaliä kauhaksi ja murskataan se kiinni keppiin tai käteen ennen mehun ilmettä. Nyt peitetään säiliö ohuella pyyhkeellä ja jätetään se käymiseen noin 5 vuorokautta lämpimässä paikassa. Joka päivä sekoita massa puisen lastan kanssa. Kun massa on nousussa, heitä se sementtipulloon ja purista se sideharsoon. Sitten kaadetaan puhdas viinirypälemehu purkkeihin ja täytetään sokerilla sekoittaen huolellisesti. Pankkien kaula laittaa steriiliin lääketieteelliseen käsineeseen sormet lävistetty neulalla muutamia reikiä ja tiukasti ympäri ympyrä sitomalla elastinen kaistale.

Jätä viini 2-3 viikon ajan huoneenlämmössälämpötila fermentaatiolle. Tärkeintä on, että noudatamme käsineitä, koko prosessin alkaessa sen pitäisi olla täynnä, mutta kun se puhalletaan pois, sitten viini on valmis. Kun seos lakkasi ja sytyttää, pistä viini viileästi puhtaiksi pulloiksi ja liitä korkki. Viemme drinkin noin kuukaudessa viileässä paikassa, ja tänä aikana noin 3 kertaa kaadamme sen puhtaisiin pulloihin jättäen kaiken sedimentin edellisiin.

Yksinkertainen resepti kotirypäleviinille

ainesosat:

  • viinirypäleet - 5 kg;
  • keitetty vesi - 8 litraa;
  • hiekkasokeri - 3,5 kg.

valmistelu

Nyt kerromme vielä, mitentehdä kotitekoista rypäleviiniä. Me erottaa marjat oksat varovasti, mash ne hyvin ja täytä kiehuvalla vedellä. Sitten kaada sokeria säiliöön ja aseta seos viikon ajan vaeltamaan. Joka päivä vaihdamme painoa niin, ettei se hometta. Jälkeen ajan, seos suodatetaan ja kaada viini suureen pulloon, jossa kaulan don lääketieteellinen käsine. Laitoimme säiliön viileässä paikassa noin 2 kuukautta. Kun viini on valmis, suodata se ja jatka makuista.

Kotiruokaa viinirypäleitä

ainesosat:

  • viinirypäleet - 10 kg;
  • rakeistettu sokeri - 2,5 kg;
  • keitetyt vedet - 10 litraa;
  • tuoreet vihannekset - 1 erä;
  • vadelma - 1 rkl.

valmistelu

Käsittelen sinua, miten tehdä kotiinviiniä. Ota herukoita ja vadelmia, hankaa ne sokerilla ja laita massa 4 vuorokautta lämpimään paikkaan. Valitsemme makeat, kypsät marjat viinirypäleistä, varovasti lajitellaan, heitetään hemmoteltu ja karkea.

miten tehdä kotitekoista rypäleviiniä

Rypäleet erotetaan oksista ja murskataan niihinemaloituja ruokia ja ilman marjojen pesemistä, vaurioitamme niitä erikoisella laastilla. Purista hyvä mehu ja kaada vadelmia. Peitä astiat kansiin ja pese ne lämpimään paikkaan noin 3 vuorokautta sekoittaen jaksottaisesti massaa puisen lastan kanssa. </ P>

Kolmen päivän kuluttua huolellisesti poista marjat pinnaltaja purista ne. Veteen laimennettuna 1 kg sokeria siirapin ja kaada iso pullo yhdessä rypälemehun. Kaulan laittaa lääketieteellinen käsine, joten reikiä ja jättää vain viikko. 7 päivän jälkeen, Kaada toinen 700 grammaa sokeria ja laittaa viiniä rypäleistä ja herukat viileässä 2 kuukautta. Ajan lopussa marjaviini on valmis kulutukseen.