viini punaisesta ashberrystä

Rowan-aihioita ei näy meidän hyllyillävähemmän suolattuja vihanneksia ja marjojen hilloa, mutta harvat tietävät tämän marjojen varastointimenetelmän käytöstä viinin valmistuksen perustana. Päätimme tehdä reseptejä herkulliselle rowan-viinille massoille.

Resepti punaisesta ashberry-viiniä

ainesosat:

 • rowan - 4 kg;
 • sokeri - 4 kg;
 • vesi - 10 litraa;
 • musta rusinoita - 1 erä;
 • omenamehu - 6 litraa.

valmistelu

Ennen kuin valmistat kotitekoista viiniä punaisestarowan, on tarpeen kaataa marjoja säiliöön ja jättää kylmään päivään päästäkseen eroon ylimääräisestä katkeruudesta. Ennen ruoanlaittoa marjat sulatetaan, jauhetaan syvällä maljalla perunamuutokseen ja lisätään sitten puolet sokerista ja veden ja omenamehun seoksesta. Vahvista fermentaatiota astiaan tulevalla viinillä annettiin pari kourallista mustaa rusinoita. Pesu marjat ennen tätä on ehdottomasti kielletty, muuten tapet mikrofloora tarjoavat fermentaatiota.

Lisäksi rowan viini, sama kuinviiniä muista raaka-aineista - se asetetaan vesitiivisteeseen ja jätetään lämpöön. Heti, kun kaasun kehityksen taajuus alkaa laskea, hiivaa on täydennettävä yhdellä kilo- grammalla sokeria ja jätettävä täysin käymistilassa. Valmis suodattaa pari kerrosta sideharsoa, kaataa pulloja, tukkia ja jättää pari kuukautta viileässä. Fermentaation jälkeen viini suodatetaan uudelleen sideharson läpi ja sitten kulutetaan.

Resepti viinin valmistamiseksi punaisesta ashberrystä

ainesosat:

 • ashberry - 2 kg;
 • sokeri.

valmistelu

Me pakkasimme himmeä pihlajan ja peitimme senkiehuvaa vettä, jotta marjat antavat mehua paremmin. Seuraavaksi marjat murskataan tai ohjataan juicerin kautta. Saatu mehu yhdistetään veteen ja sokeriin suhteessa, joka on määritetty juoman halutulla makeudella. Yleensä pöytäviinistä jokaista litraa mehua, 2,5 litraa puhdistettua vettä ja puolentoista kiloa sokeria.

Kun sokeri on liuennut, viinise on asetettava vesilukkoon. Viinin valmistuksen aika punaisesta ashberrystä riippuu suoraan käymisnopeudesta, kun fermentaatio on päättynyt, viini voidaan poistaa vesitiivisteestä, suodattaa ja pullotetaan.

Homemade kuohuviiniä punainen ashberry

ainesosat:

 • punainen ashberry - 2 kg;
 • vesi - 9 l;
 • sokeri - maun mukaan;
 • rusinat - 1 kourallinen.

valmistelu

Ennalta sulatettu rowan pitäisi ollapese ja kaada, sitten kaada 9 litraa kiehuvaa vettä ja peitä säiliö marjoilla. Heti kun käymisprosessi alkaa, kuohuviinin pohja on suodatettava ja sekoitettava sokerilla. Viini on pullotettu ja sisällä kukin laitamme 2-3 marjoja pestä rusinat. Seuraavaksi sulje viinipullot ja jätä fermentointi oikealle pulloon sijoittamalla ne viileään paikkaan.

Viini punaisesta ashberrystä

ainesosat:

 • ashberry - 2 kg;
 • vesi - 2,5 kg;
 • sokeri - 500 g.

valmistelu

viini ashberry punainen resepti

Ruplaa marjat lajitellaan, pestään, kuivataan ja kuivataanpakastetaan pakastimessa 10-12 tuntia. Jäädytetyt marjat kaadetaan kiehuvaan veteen ja keitetään 15 minuutin ajan, jotta ne puristavat mahdollisimman paljon mehua mahdollisimman paljon tulevaisuudessa. Ensimmäinen vesi on tyhjennettävä, kaadettava ashberry tuoreella nesteellä, jälleen valutettu ja marjat venytetään ja puristetaan. Mehu kaadetaan puhtaaseen kuivaan purkkiin ja kaadetaan puhtaaseen kuumaan veteen ja jätetään 5 tuntia.

Kun aika on kulunut, se on pakattavatoiseksi, ja tuloksena oleva neste sekoitetaan primaarisen marjamehun kanssa. Sekoita pohja viiniä vedellä ja lisää sokeria maun mukaan. Pidätämme juoman vaeltaa, älä unohda laittaa sen veteen ansaan. Loppuun käymisen, viini punainen pihlaja tarvitse rasittaa läpi useita kerroksia cheesecloth, kaadetaan pulloihin ja jättää dobrazhivat jo jäähtyä 2-3 kuukautta.