Turkmenpaimenkoira

Alabain majesteettiset ja täynnä hyveitä kerrallavoit tuntea kunnioitusta itsellesi. Tällaisen valtavan, leijonan kaltaisen koiran kanssa voit turvallisesti mennä kävelemään. On hetken aikaa syytä osoittaa ainakin koiranhampaiden alue, sillä mahdollinen väärinkäyttäjä vetäytyy hetkessä kaukaa. Mutta he voivat myös kiirehtiä viholliselle salamannopeudella, joten vihollisella ei ole juuri mitään mahdollisuutta kädessä tällaisen koiran kanssa. Mikä on Turkmenistanin Alabain Keski-Aasian paimenkoira, onko syytä aloittaa tämän kauniin rodun edustaja kotona?

Keski-Aasian Shepherd Alabai -hahmo

Jotkut kysyvät, onko eroaTällaisia ​​rotuja ovat Keski-Aasian paimen, Turkmenin ja Alabai. Kaikki nämä nimet viittaavat samoihin koiriin, joilla ei ole vain kaunista näkemystä, vaan myös mielenkiintoinen luonne. Turkmenien paimenet pystyvät sopeutumaan nopeasti uusiin olosuhteisiin. He eivät kuole turhaan, vaivaa, ääni annetaan vain todella todellinen vaara. Alabai ei tule hysteristisesti haukkumaan, hän näyttää ääneen jonkun toisen silmissä, antaa hänen voimansa ymmärtää ja odottaa muukalaisen muita toimia. "Aasian" uhkaava ilme on ärimmäisempi kuin loputon haukkuminen.

Turkmenistanpaimenkoira Alabay on hyväkumppani urheilijalle. Vuonna karkuun, he eivät jää jälkeen hevonen, ja käyttäytyvät täysin vedessä, järjestämällä lukuisia hauskoja pelejä. Monet pitävät siitä, miten he houkuttelevat uimareita, antavat tällaisesta hauskasta hauskaa.

Alabain alueella on synnynnäinen, se kannattaavähän hänelle pysyä tällä sivustolla, ja koira itse alkaa suojella häntä tuntemattomilta. Sen toinen laatu on konservatiivisuus. Nämä koirat haluavat työskennellä tutuissa olosuhteissa, ymmärtämään selvästi tehtäviään. Silti pennuilla täytyy olla tottuneet rikastettuun ympäristöön, autoihin, meluisiin kaduihin. Muussa tapauksessa tuttu ympäristö leviää lemmikkeestä voi ilmetä aggressiivisuutta.

Turkmenistanpaimenkoira on vahva eläin,Tavallisen ihmisen on vaikea kilpailla avoimessa vastakkainasettelussaan hänen kanssaan. Niinpä heidän kanssaan sinun täytyy käyttäytyä herkästi, huomaamattomasti tulla koiralle kiistattomaksi auktoriteetiksi. Isäntä joutuu kääntämään "Aasian" seurakunnan johtajaksi, jotta hän ei edes voi kuvitella, tarkista hänen voimansa. Vain tässä tapauksessa saat paljon iloa kommunikoinnista Alabaman kanssa eikä ole mitään ongelmia älykkäässä koirassa.