koulutus Alabai

Monet omistajat ja jopa ammattikasvattajatuskovat, että Alabai-koirien rotu ei anna mitään koulutusta. Todisteena siitä, että Alabanilla on melko korkea älykkyys ja omistajan inaktiviteetti, joka liittyy ryhmän epäonnistumiseen, koira havaitsee mahdollisen käyttäytymisen ja sitten tehdä sen mitä se ei halua, on äärimmäisen vaikeaa.

Alabai-rodun ominaisuudet

Alabai-pentu voidaan kouluttaa, jos muistaatämän rodun ominaisuuksia. Se on paimenkoira, mikä tarkoittaa geneettisellä tasolla, että hän on tottunut elämään pakkauksissa muiden koirien kanssa ja suorittaa mitä pakkausjohtajan haluaa. Siksi on erittäin tärkeää, että ensimmäiset päivät osoittavat, että sinä olet päällikkö, ja teidän joukkueenne on, että pentun on toimittava tarkasti. Kokeneet kynologit neuvovat tämän kävelemään koiran kanssa eri tuntemattomissa paikoissa ja myös kuljettamaan koiraa autossa, julkisessa liikenteessä. Tuntemattomassa ympäristössä kaikki pentu menetetään, ja sinä, pysyt rauhallisena ja itsevarmana, näytä itseäsi pakkauksen todellisena johtajana, joka voi selviytyä vaikeasta tilanteesta.

Alabai koulutus kotona

Koulutus Alabai perustuu useiden peruskäskyjen tutkimukseen. Jäljellä olevat komennot opitaan isäntän pyynnöstä.

Alabain ensimmäinen ja vahvin tiimi on hänenmonikerin. On välttämätöntä varmistaa, että hänen nimensä ensimmäisessä lausunnossa koira jättäisi kaikki asiat ja kiinnittää kaiken huomiota sinuun. Lainnollisten oppimisen yhteydessä käytetään vain positiivista vahvistamista.

Kun lempinimi on oppinut, voit alkaa opiskellajoukkue "Minulle!" Hänen tutkimuksensa pitäisi tapahtua talutushihnalla, koska jos koira yrittää murtautua tiimiin, on välttämätöntä tehdä se hiljaa ilman kipua, vetää se itse, niin että Alabai oppii - on tarpeen suorittaa komento. Komennot "Istu!" Ja "Seuraava!" Hallitaan samalla tavalla.

"Fu!", "Ei!" Tai "Et voi!"Vahvistetut haitallinen vaikutus (esim., Nykäistä talutushihna). Sinun on hallittava tarkoin tämä komento, jotta koira ei voi ripata sitä. Tämä auttaa tekemään Alabain turvallisemmaksi muille.