Vanhemmuus pentu Alabai

Ensisilmäyksellä, Alabai-rotu koira näyttääkauheaa ja kauheaa, mutta itse asiassa nämä eläimet ovat erittäin ystävällisiä ja kiitollisia. Tämän rodun ominaisuus on sen itsenäisyys ja itsestäänselvyys. Näitä koiria pidetään yhtenä vanhimmista roduista ja kasvatettiin karjan karjan suojelemiseksi susistä ja alueilta.

Alabain kotitekoinen koulutus

Pennun Alabain vanhemmuutta olisi käsiteltäväaikaisinta ikää. Kun otetaan huomioon se, että Alabai on erottamaton ja itsenäinen luonne kahden kuukauden iästä alkaen, on osoitettava, että olette hallitseva hänen päällensä, ja olette talon isäntä. Näytä koira, jonka olet vastuussa, ja anna hänen tietää, että komennot on tehtävä ilman kysymyksiä. Eläimestä kommunikointiaessa on noudatettava erityistä rauhattomuutta ja pidättymistä. Tämä koira kunnioittaa epätasapainoa, ja jos nostat äänesi koulutuksen aikana, niin hänen tulee heikkoutenne, jota hän myöhemmin käyttää. Koulutuksen alkuvaiheessa Alabai voi oppia tällaisia ​​komentoja:

  • "Menkää";
  • "Istu";
  • "Voice";
  • "Seuraava";
  • "Paikka".

Tarvitset paljon aikaa lemmikkeihinhallitsee materiaalia, mutta tulevaisuudessa koira heti noudattaa ohjeita. Koulutus on parasta tehdä niissä paikoissa, joissa ei ole häiriötekijöitä, sitten koirasta voit saavuttaa erityisen keskittymisen.

Alabai, tai Keski - Aasian paimen, kutenkutsua tätä rotua, sillä on erinomainen ajattelutapa ja korkea älykkyys. Alabai voi luottamuksellisesti ja koulutuksellasi luottaa kotisi erinomaiseen suojaan ja omistautuneen ystävän huomion. Toisin kuin muut rodut, nämä koirat vartioivat paitsi omistajan myös koko hänen osoittamansa alueen.