Alabayjevin poikien nimet

Alabai on yksi vanhimmista roduistakoiria kaikkialla maailmassa. Hän on päättäväinen, vahva, peloton puolustaja ja vartija sekä uskollinen ystävä. Eläimellä on suhteellinen fysiikka ja hyvin kehittynyt lihaksisto. Koossa koira on riittävän suuri. Alabai on Turkmenistanin ylpeys, minkä vuoksi rotu kielletään viennistä.

Rotun ominaisuudet

Tämä laji Keski-Aasian lammaskoiraSe on helppo määrittää sen ominaispiirteiden vuoksi. Koirilla on massiivinen pää, joka näyttää hyvin kuin karhu. Melko lyhyt kaula laaja rinnassa, vahvat jalat ja vahva elin tekevät suuren vaikutuksen. Täyteläinen huulet, laaja-set silmät, pienet korvat, kolmion muotoinen riipus - ulkoisia merkkejä rodun. Paimenen korvat ja häntä takertuvat usein. On koiria, sekä lyhytkarvaisia ​​että pitkäkarvaisia.

Alabai on erinomainen valinta omistajille, jotka eiväton liian paljon aikaa hoitaa eläin. Loppujen lopuksi lemmikin hiukset eivät kykene hyvin likaantumaan. Näissä eläimissä se näyttää aina hyvältä. Mutta muista, että keväällä sinun on siivottava asuntosi varovaisemmin, koska tällä kaudella on luonteenomaista vahva moltti.

Miten nimetä Alabai poika?

Jos päätät olla talossa niin auusi ystävä ja puolustaja, kuten Alabai, hänen on annettava sopiva nimi. Ennen yhteydenottoa pitkä lista lempinimet ovat rodun erityispiirre, yritä nimetä lemmikin itse. Horoshenechko tottua lapsi, hänen käytöksensä ja nimi pentu Alabai itsessään voi hetkessä olla mielikuvitus: Slap, Zeus, Baron Thunder Warrior, Agathon, Bos, Kinder, Orbit, Triumph tai ruskea. Tai ehkä lapsen käytös liittyy jotain muuta, ja te kutsutte sitä Dragon, Speck, Raven, Bard, Domino, Edelweiss, Frosty, kookos, Bruno, Goldie, Sandy, Smoke, graniittia tai terästä.

Jos et halua luonnehtia lemmikkisi kanssa

Alabajan poikien koirien nimet 1

nimi, voit viitata seuraaviin lempinimiin: Akim, Toraz, Diram, Alik, Topush, Garo, Raffi, Farhad, Arzhuk, Batu, Ralph, Ampir, Arash, Tristan, Taras ja Martin. Nämä lempinimet soveltuvat paitsi Alabai-koirille, myös mille tahansa muulle eläimelle, joka asuu talossasi. On hienoa, jos vain aikuiset, mutta myös lapset alkavat miettiä kysymystä siitä, mitä lemmikiksi kutsutaan. Vauvat keksivät usein alkuperäisiä nimiä. Ja lapsi tuo suurta iloa.</ P>

Muista valita haluamasi lemmikin nimiota se hyvin vakavasti. Loppujen lopuksi, kuten alus soitat, niin se kelluu. Siksi yritä kuvitella tällaisia ​​nimiä Alabain pojille, niin että heidän koiransa viettivät iloa ja ylpeyttä koko elämänsä ajan.