Keski-Aasian paimenkoira - rodun ominaispiirteet

Keski-Aasianpaimenkoira tai Alabai, kuten useimmat soittivat - on peloton, rauhallinen koira, jolla on voimakas vartiointivihde.

Keski-Aasian paimenkoira

Voit antaa tällaisen rodun kuvauksenKeski-Aasianpaimenkoira: Vahva, itsenäinen, älykäs koira omistettu omistajalleen. Huolimatta siitä, että Alabayevin katsotaan taistelevat koiria, he ovat melko rauhallisia ja tasapainoisia. Keski-Aasianpaimenkoira on vähemmän hurja ja aggressiivinen luonne, toisin kuin hänen lähisukunsa - Kaukasianpaimenkoira. Alabai on koirien hallitseva rotu, he voivat pehmeästi ja neutraalisti viitata muihin eläimiin talossa, mutta usein näyttävät aggressiota ulkomaisille koirille. Koira on epäilyttävää ja epäluottamusta ulkopuolisille, koska heillä on hyvin selkeitä vahtikoireita. Perheessä Keski-Aasianpaimenkoira on pehmeä ja vihaava luonne, joka tunnetaan perheen jäsenten tavoin, on kiitollinen lapsille ja toimii aina puolustajanaan. Keski-Aasian paimenet ovat leikkisä ja aktiivinen, mikä myös vaikuttaa myönteisesti lasten kommunikointiin.

Keski-Aasianpaimenen suuri merkitys on se, että ne ovat hyvin älykkäitä ja järkeviä, ne eroavat toisistaan ​​puhtaasti ja eivät pilaavat huonekaluja.

Rotu Standard

Keski-Aasian paimen on suuri, massiivinenkehon hyvin kehittynyt lihaksisto. Urokset suurempia kuin naaraat, niiden kasvua olkapää voi olla suurempi kuin 70 cm naisilla samassa - 65 cm Keski-Aasian Shepherd rotumääritelmän sallittua missään värejä villa :. Puhtaasta valkoisesta tiikeri, täplikäs eri yhdistelminä, muu kuin ruskea ja sininen. Villakannessa voi olla sekä lyhyt (3-5 cm) että pitkä (korkeintaan 7-9 cm).

Tyypit Keski-Aasian paimenet

Uskotaan, että Keski-Aasian paimenkoira kuuluu koiranmuotoisten koirien koiran koiran koirille ja sillä on sama esi-tiibetiläinen koira, joten se voi sisältää sellaisia ​​koiria kuin:

  • Pamirianpaimenkoira;
  • Pamirianpaimenkoira;
  • Turkmenistanpaimenkoira;
  • Keski-Aasian paimenkoira - rodun ominaispiirre1

  • Tadžikistan paimenkoira ja jotkut muut.

Keski-Aasian paimenkoiran ominaisuuksia

Keski-Aasian paimen ominaisuus on senkoko ja persoonallisuus, voi olla epämukavaa pitää se kaupungin asunnossa. Koira tuntuu paremmalta kadulta, mutta ei kärsi lämpöä, joten Alabain pitäisi päästä varjoisiin paikkoihin.

Koiran kanssa on tarpeen olla mukana varhaisesta iästä jase on parempi, jos ammattitutkija tekee tämän. Sinun on myös kävellä koiran kanssa useammin, anna hänelle mahdollisuus liikkua ja nopeuttaa, mutta älä unohda ympäröivien ihmisten ja eläinten turvallisuutta.