Sentry-koiria yksityiselle talolle

Yksityisen talon koiraa tarvitaan ensinnäkin hänen suojelemistaan ​​varten. Tällaisen koiran on täytettävä useita vaatimuksia - olla suuria ja epäluottamattomia vieraita, vaatimattomia ja hyvin koulutettuja.

Nämä ominaisuudet eivät ole kaikki koiria -esimerkiksi metsästys- ja "taistelevat" rotujen suojelu eivät lähesty. Epäonnistuneita valintoja ovat myös koirat ilman pohjamaata (nyrkkeilijät, Dobermans, Cane Corso jne.), Joka talvella kadulla on vaikea. Pelastuskoirat (Newfoundland, Labrador, Doberman) eivät myöskään ole parhaita vartijoita - he ovat täysin ilman petoksia ihmisiin, jopa ulkopuolisiin.

Joten millaisia ​​koiraroduja sopii kuin vahtikoira yksityiselle talolle?

Paras suojakansi yksityiselle talolle - mikä se on?

Koirankäsittelijät suosittelevat, että valitsit yhden seuraavista viidestä roduista talon suojaamiseksi:

  1. alabai (Keski-Aasian paimenkoira). Tämän rodun eläimillä on hyvin kehittynyt alueellinen vaisto, joten sinun ei tarvitse opettaa sitä suojaamaan pihaa ja taloa. Alabai voi kuitenkin olla hyvin järjetöntä, joten sinun täytyy työskennellä kovasti tällaisen lemmikkien tottelevaisuudessa. Aloita koulutus koiran vartija rodun Keski-Aasian Shepherd Dog kynologit neuvoja välittömästi heti, kun olet tuonut hänet kotiisi.
  2. Sentry-koiria yksityisissä kodeissa1

  3. Moskovan vahtikoira. Tämän rodun nimi puhuu itsestään! "Muskoviitit" ovat erinomaisia ​​vahtimestareita, koska he ovat erittäin vahvoja, haureuttajia vieraita kohtaan ja samalla huolehtimattomia. Tällaisen koiran oikea korottaminen saa paitsi hyvän suojan myös uskollisen ystävän. Rotun miinuksilta voidaan kutsua tietynlainen liikunnan tarve: tällainen koira tarvitsee liikkumista, lyhytketju on vasta-aiheista.
  4. Sentry-koirat yksityisille kodeille2

  5. rottweiler. Vaikka ne viittaavat sileäkarvaisiin, nämäkoirat ovat hyvin kehittyneitä pohjamaaleja. Tämän ansiosta he tuntevat olonsa mukavalta kohtalaisen kylmässä talvella. Rottweiler on alueen epäluottamus ja varovainen vartijana, mutta hän voi olla hyvin itsepäinen. Tämä laatu on otettava huomioon koulutettaessa tämän rodun pentua.
  6. Sentry-koirat yksityisille kodeille3

  7. Saksanpaimenkoira. Tämä on yleismaailmallinen vaihtoehto - tämä rotuse sopii suojaan, koska paimenet ovat vaatimattomia ja erinomaisia ​​harjoittelussa. Yleisesti tiedetään, että ne ovat luonteeltaan hyvin älykkäitä, mutta tämä ei tarkoita sitä, että lampaiden koirat eivät tarvitse koulutusta.
  8. Sentry-koiria yksityisissä kodeissa4

  9. Täytä yksityisen talon suojakotien luokitus Airedale - keskikokoinen rotu. Tämä "terrierien kuningas" on valppaana ja herkkä. Vaikka hän ei sinänsä ole haitallista, mutta hänen alueensa on suojattu kunnolla. Tämä koira on paitsi luotettava vartija, mutta myös erinomainen kumppani, urheilija, metsästäjä ja ystävä lapsille.
  10. Sentry-koiria yksityisissä kodeissa5