Nimet pienille koirille

Perheesi on kasvanut. Siinä oli yksi pienempi ja samalla merkittävä persoonallisuus - sinulla on koira. Hän ei ole vielä täysin koulutettu, mutta rakastaa sinua jo paljon. Mikä kaunis nimi antaa uuden kotitalouden, jos hän on pienistä koirista? Joskus tällainen kysymys tulee todellinen ongelma. Jos perheessä on yli kolme henkilöä, joista jokainen esittää ehdotuksensa, joka ei millään tavoin ole sopusoinnussa sukulaisen ehdotuksen kanssa, koira voi pitkään oleskella ilman nimeä. Ja voi käydä ilmi, että lemmikkiä koko hänen elämässään on edelleen nimeltään Doggie tai koira. Joillekin omistajille se näyttää myös melko alkuperäiseltä. Harkitse muutamia vaihtoehtoja, joiden nimi voidaan valita pienelle koiralle, sekä pojalle että tytölle.

Tyttöjen pikku koirien nimet

Pikkutytöt koirat ovat erittäin näyttäviä jakarismaattisia, heitä valitaan usein tyylikkäillä nimillä, kuten Boni, Eurydice, Alba, Sonia, Bella, Panchita, Tamilla, Christie, Twixie, Buffy ja muut samassa hengessä. Jonkin ajan kuluttua huomaat oudon riippuvuuden - pörröinen pikkutyttö käyttäytyy ehdottomasti omalla nimellään. Hänestä tulee omavarainen fashionista ja flirttailu.

Pienille koirille tytöille voidaan antaa myös assosiatiivisia nimiä, jotka nimetään heille sopivaksi, kuten Bead, Glutton, Brochet, Monroe, Coquette, Baby, Pritti, Gadget.

Nimet pienille koirille

Koirat ovat täysin yhdenmukainen heidän kanssaanihmisen prototyyppi ja, kuten tavalliset pojat, pitää pitää hauskaa ja pelata. Heidän nimensä on muodikas valinta - kevyt ja mutkaton, kuten Shastik, Chile, Stephen, Bacho, Baxic, Bari, Vudia, Guchi, Prado ja muut.

Poikien pienkokoisten koirien nimet voivat olla hiileen, tiiliin, karmiin, mustaan, Skodaan, Lycheyn, Ketchupin, kersantin, Jackin, Gerasimin, Donutin ja Korzhikin.