Korkein koira

Suuri pitkä koira aina houkuttelee silmää,Ilahduttaa ja samalla pelottaa. Kuitenkin, vaikka ne ovat joskus suurikokoisia, nämä jättiläiset koirat ovat usein hyväntahtoisia, kiitollisia ja leikkisä. Tiedätkö mikä on koirien korkein rotu maailmassa?

Maailman suurimmat koirat

 1. Venäläinen mustaterrieri Tämä on virallista rotua oleva koira, eläin kasvaa 74 cm säkäkorkeudella. Hän tarvitsee jatkuvaa viestintää hänen isäntänsä ja usein aktiivisten kävelylenkkien kanssa.
 2. Korkein koira -1

 3. koira Moskovan vahtikoira Pituuden on oltava noin 78 senttimetrin suuruinen (tämä on rodun standardien mukainen). Tämä iso koira on tasapainoinen, itsenäinen ja kosketus. Hän on peloton ja hänellä on erinomaiset vartiointi- ja tarkkaavaiset ominaisuudet.
 4. Korkein koira -2

 5. jättiläinen koira newfoundland tai sukeltajalla on suuri voima. Hän on erittäin älykäs ja erittäin ystävällinen, osaa tehdä itsenäisiä päätöksiä.
 6. Korkein koira -3

 7. kasvu Tiibetinmastiffi Tämä 81 cm: n totteleva, hillitty ja rauhallinen eläin. Lisäksi tämä koira on yllättävän puhdas. Hän osaa suojata talon täydellisesti ja myös olla erinomainen ystävä kaikille kotitalouden jäsenille.
 8. Korkein koira on -4

 9. Poronvinttikoira tai Skotlantilainen Rauhallinen ja ystävällinen. Harmaasävyinen villa suojaa eläintä täysin pakkasilta ja tuulilta.
 10. Korkein koira -5

 11. tahallinen Venäläinen koirakarhu oli kasvatettu suden metsästykseen. Uros voi kasvaa 82 cm, mutta sen paino ei ylitä 50 kg, mikä johtuu tämän koiran rakenteesta.
 12. Korkein koira on 6

 13. alabai itsenäinen, älykäs ja tahallinen. Tämän rodun suurin edustaja, jonka nimi on Bulldozer, asuu Venäjällä. Jos koira kohoaa takajaloihin, sen pää on lähes kaksi metriä korkea.
 14. Korkein koira on 7

 15. kasvu Espanjalainen mastiffi voi saavuttaa 88 cm säkäkorkeudella. Hän on jalo, älykäs ja rauhallinen. Voi olla erinomainen kumppani kaikille perheenjäsenille.
 16. Korkein koira on 8

 17. Muinaisen rodun koirat Englanti mastiffi voi olla jopa 91 cm: n kasvu. Tämän rodun rekisterinpitäjä on Aikama Zorba -mastiffi. Sen korkeus on 94 cm ja paino on yli 155 kg. Näitä koiria erottaa rohkeus, tasapaino ja rauha.
 18. Korkein koira on 9

 19. Maailman korkein ja suurin koira pidetään Tanskandoggi. Eläimellä on kaunis tasapainoinenLisäksi. Tämän korkean kallion valoisa edustaja on koira nimeltä Zeus. Sen korkeus on 111,8 cm, se painaa yli 70 kg. Tämä on jalo, vahva ja samalla tyylikäs koira.
 20. Korkein koira -10