kodin suunnittelu 0

Monet meistä unohtavat kauniin maaseuduntalo, täysin tasainen vihreä nurmikko hänen kuistillaan ja siisti aidan, joka tallentaa kaiken tämän loiston kutsuvierailuihin. Tietenkin, että sinulla on tällainen kuva silmiesi edessä puolet taistelusta. Mutta vielä on selkeämmin edustettava muotoilua, jotta luodaan kodikas koti, paitsi sisäpuolella myös ulkona.

Suunnittelemme ulko-talon ulkoasua

Ulkoisen talon suunnittelun lähestymistavan on oltava perusteellinen. Tulevan talon suunnitteluvaiheessa tai vakiohankkeiden valinnassa sinun on ratkaistava muutamia peruskysymyksiä:

  1. Missä tyylissä haluat täyttää talosi julkisivun.
  2. Mitä rakennus- ja sisustusmateriaaleja aiot käyttää?
  3. Haluatko, että talo vastaa täydellisesti nykyisiä rakennuksia kadulla, vai onko se erottuva yleiseen taustaan ​​ja kuinka kirkasta tässä tapauksessa olisi se arkkitehtoninen näkökulma.
  4. Mikä on väripaletti ja ulkoasun piirteet.
  5. Mitä muita esineitä ympäröi taloa (autotalli, tilarakennukset jne.) Ja kuinka tärkeä on, että kaikki yhdessä muodostavat yhteisen yhteisen kokonaisuuden.

Epäilemättä talon ulkonäkömahdollisuuksia ei voi ajatella, varsinkin kun otetaan huomioon valtava valikoima viimeistelyaineita ja tyylisuuntauksia, jotka voidaan toteuttaa niiden avulla.

Viimeistelymateriaalit ja talon seinien suunnittelu ulkopuolelta

Jos pidät yksityisten talojen julkisivujen luokittelun viimeistelyn avulla, voit tunnistaa välittömästi 2 päätapaa - viimeistely luonnollisilla ja keinotekoisilla materiaaleilla.

Talon ulkoasu, puun viimeistely onaina esteettisesti miellyttävä, kaunis, lämmin ja luotettava. Tietenkin, edellyttäen sopivaa puuta ja asianmukaista hoitoa. Puulla on hyvät lämmöneristysominaisuudet, mikä edistää talon miellyttävän mikroilmaston syntymistä, koska talon seinät "hengittävät". Lisäksi puinen julkisivu on aina erittäin mukava ja kodikas, lähellä luontoa.

Mitä tyyliin suuntiin, niiden puuvoi olla hyvin paljon - yksinkertaisesta kylärakennuksesta moderniin taloon korkean teknologian tyyliin. Alpine chalet Provence Ranska, Englanti maa, Venäjä-frame kota - kaikki nämä mallit voplotimy puuta leikata ulkopuolelle taloja.

kodin suunnittelu ulkopuolella 1

kodin suunnittelu ulkopuolella 2

talon suunnittelu ulkopuolelta 3

Toinen luonnonmateriaali sisustukseen - kivi,luonnollinen ja keinotekoinen. Tämä viimeistely on epäilemättä kestävin ja luotettava. Luonnonkivi tai sen keinotekoinen analogi näyttävät aina kalliilta ja esitettävissä puhuen omistajan hyvästä vauraudesta ja erinomaisesta makusta.

Tällöin voit joko sulkea kokonaanulkoseinät ja yhdistää kiven ja muiden viimeistelyaineiden. Sama lopputulos on hämmästyttävä. Tyylit, jotka hyväksyvät kiviä - maa, chalet, goottilainen ja monet muut.

talon ulkoasu 4

talon ulkoasu 5

talon sisustus 6: n ulkopuolella

Vähintään yhtä houkuttelevia ovat talojen suunnitelmat valmiiksiulkona tiilillä. Yleensä klinkkeri-tiilet ovat viime aikoina nousseet suosioon, sillä materiaali on ympäristöystävällistä, kestävää ja kestävää, joka kykenee suojaamaan talon ulkoseinämät mistä tahansa sääolosuhteista.

Tällaisen talon suunnittelu voidaan toteuttaa tiukastiEnglantilainen tyyli tai klassinen klassikko. Kuitenkin vielä nykyaikaisemmissa kaupungeissa tyylejä täysin hyväksyä tiili kuin ulkokoristelu taloja.

kodin suunnittelu ulkopuolella 7

talon sisustus 8: n ulkopuolella

talon suunnittelu ulkona 9

Halvemmista tavoista viimeistellä taloja, voitsoita kipsiin. Esimerkiksi yksitasoisen talon sisustuksessa koristeltu kipsilevy voi olla hyvin esillä, mutta et käytä paljon rahaa ja pystyy toteuttamaan melkein minkä tyyliä, olipa klassinen tai moderni high-tech-tyyli.

kodin suunnittelu ulkopuolella 10

talon ulkoasu 11: llä

kodin suunnittelu ulkopuolella 12