Seinämaalaus Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge on ehkä kauneinYhdysvaltain silta yhdistää Brooklyn ja Manhattan. Tunnista se jokaisessa, koska se on New Yorkin tunnetuin maamerkki.

Seinäpaperi, jossa Brooklyn-sillan kuva ontaivas taivas ja vedenpinnan heijastavat kaupungin valot näyttävät kiehtovilta mistä tahansa sisustuksesta. Ne luovat hienon kuvan olohuoneesta, keittiöstä, makuuhuoneesta ja muista huoneista.

Brooklynin sillan seinät sisätiloissa

Merkittävin kuva Brooklyn Bridgeistanäyttää minimalismin ja hi-techin tyyliin. Tässä tapauksessa sinun on valittava mustavalkoisia kuvia, jotka tukevat tiivistä kuvaa ja samalla lisäävät ekspressionismia ja dynamiikkaa.

Lisäksi ne sopivat hyvin yritystoimintaan, toimistotyyliin, laimentavat sen kuivan ja tarpeettoman tarkan ilmapiirin.

Mikä on huomionarvoista, taustakuvia Brooklyn Bridgevoi esiintyä sisätiloissa itsenäisenä elementtinä ja epätavallisen kirkkaana aksenttina, mutta siitä voi tulla sisustuselementin lisäelementti, joka yhdistää muotoilun jäljellä olevat osat ja antaa sille valmiin ilmeen.

Valokuva-taustakuvia Brooklyn Bridge yöllä löytyysisätiloissa useammin kuin auringonvalossa. Todennäköisesti tämä johtuu yökaupungin erityisestä ilmapiiristä, upeasta kirkkaasta valaistuksesta, valaisimien pelastamisesta vedessä.

Toiseksi suosituin paikka on silta taustallaauringonlaskua. Ja mielenkiintoisin ja epätavallinen ulkonäkö seinällä on tapetti, jossa silta ei ole perspektiivinä, mutta lähellä, kun näytät siltä, ​​että se seisoo, ja se ympäröi sinua kaikilta puolilta.

Kun ostat "Brooklyn Bridge" taustakuvia, voitetukäteen keskustelemaan pinnan suunnittelusta, koosta ja rakenteesta, tilaa ne omien ainutlaatuisten projektien mukaisesti. Joka tapauksessa arkkitehtonisten nähtävyyksien kuvia sisältävä sisustus näyttää aina mielenkiintoiselta, epätavalliselta, ainutlaatuiselta.

Seinäpaperi "Brooklyn Bridge" 1

Seinämaalaus Brooklyn Bridge 2

Seinämaalaus Brooklyn Bridge 3

Seinämaalaus Brooklyn Bridge 4

Seinämaalaus Brooklyn Bridge 5

Seinämaalaus Brooklyn Bridge 6

Seinämaalaus Brooklyn Bridge 7

"Brooklyn Bridge" -papereita 8

"Brooklyn Bridge" -papereita 9