Sillan seinät

Jotkut filosofit vertaavat kulkua sillan läpijossa todellinen kulku ajan kuluessa, joka virtaa veden alla ihmisen olemassaolon silta. Siirtymällä heitä pitkin joki, näytämme siirtyvän menneisyydestämme tulevaisuuteen. Ei ole yllättävää, että seinätarroja, jotka kuvaavat jousisillan, eivät vain koristele huoneen erinomaisen modernin sisustuksen muodossa, vaan myös alkuperäisen symbolin teidän pyrkimyksistänne uusiin tuntemuksiin.

Valokuvien taustakuvat "sillat" sisätiloissa

 1. Seinämaalaus Brooklyn Bridge. Tämä rakennus on niin upeaSellainen, joka on todellinen suosio suunnittelijoiden joukossa. Erityisen näyttävyyttä tapetteja, jossa Brooklyn Bridge yöllä valokuvattu tai maalattu musta ja valkoinen väri. Suosittu kohde jää eri näkökulmista, hänen kuva otettu yöllä tai päivällä kuin säällä. Voit jopa löytää mielenkiintoisia otetut kuvat suoraan sitä ylhäältä, mikä mahdollistaa näennäislevyksi ovi Brooklyn Bridgen päässä asunnosta.
 2. Seinämaalaus silta1

  Seinäompelisilta 2

  Seinämaalausportti3

 3. Tower Bridge -sillat. Se on silta rakentamisen ihmeThamesin yli, se on mielenkiintoista missä tahansa valaistuksessa. Kauniit tornit, joissa kupit, liput ja vaakuna on tehty keskiaikaiseen tyyliin, ja ne sopivat hyvin yhteen muun Lontoon arkkitehtuurin kanssa. Tämän sillan goottilainen siluetti näyttää muulta, ja itse asiassa se on valmistettu lujasta kivestä, joka on päällystetty luonnonkivestä. Tämä Lontoon symboli näyttää hyvältä sekä modernissa sisätilassa että klassisessa tyylikkäässä talossa.
 4. Seinämaalaus Bridge4

  Seinämaalausportti5

  Seinämaalausportti6

 5. Manhattanin sillan seinät. Tämä kohde on Brooklynin naapuriSilta, mutta sillä on useita ainutlaatuisia piirteitä, ja se on neljännesvuosisata nuorempi. Manhattanin sillan tyyli on teollinen, tornit ovat graceful, tuntuu voimasta ja voimakkaasta metalli voimasta. Jotkut kuvat näyttävät selvästi myöhemmin rakennettuja koristeita. Se on monumentaalinen sisäänkäynti kivikaaren muodossa, joka kerralla oli koristeltu allegorisoituneilla hahmoilla barokkityyliin.
 6. Seinämaalausportti7

  Seinämaalausportti8

  Seinämaalausportti9

Valokuva-taustakuvia Manhattanilla, tornilla tai muullakaunis silta - loistava valinta asunnolle tai huvilalle. Ei ole edes välttämätöntä ostaa kankaita, jossa on valtava rakenne, upea suuruus. Pienen pystysuoran sillan näkymä matalaa suuaukon päälle pystyy myös horjuttamaan katsojan loistokkaaseen maailmaan, muuttaen sisustuksen ja luoden kauniin tunnelman tuoden talon rauhallisuuden ja harmonian.