Mitä voit tuoda Kiinasta?

Kiina on maa, joka on kuuluisa rikkaastaankulttuuria ja perinteitä. Lisäksi se tunnetaan myös erittäin kannattavista tavaroiden hankinnoista. Matkailijoiden keskuudessa Kiina on erittäin suosittu valtavan lajikkeen ja erilaisia ​​perinteisiä matkamuistoja varten.

Mitä matkamuistoja tuodaan Kiinasta?

Jos sinulla on lepo Kiinassa tai saapunut siellä työmatkalla, muista tuoda jotain itsellesi ja ystävillesi. Mitä voit tuoda Kiinasta - ensinnäkin erilaisia ​​matkamuistoja.

Sinun on kiinnitettävä huomiota kansallisiin matkamuistoihin. Esimerkiksi suuri ilo ja myrsky muistoja saat kun näet seinälle kaunis fani, ostettu Kiinassa.

Voit myös yllättää vieraasi kastelemalla niitätodellinen kiinalaista teetä, jota valmistat teeseremonian sarjan avulla. Kiinassa vain valtava valikoima tällaisia ​​settejä, eri makuun ja kukkaroon.

Älä unohda tilaisuutta hankkia etnisiä vaatteita Kiinassa. Tästä upeasta maasta voit tuoda maalattuja mekkoja ja paitoja todellisesta kiinalaisesta silkistä.

Puiset matkamuistot Kiinasta

Puiset matkamuistot voivat tulla hyvin alkuperäisiksi matkamuistoiksi. Puusta valmistetut käsityöt ja puiset taideteokset ovat erillinen matkamuistoteollisuus Kiinassa.

Buddhan veistetyt esineet, Kiinan historiallisten laivojen ja veneiden veneet ovat hyvin suosittuja. Näiden matkamuistojen koko ja laatu riippuvat taloudesta ja matkatavaroiden koosta.

Edullinen matkamuistoja ja lahjoja Kiinasta

Valtava määrä koruja, amuletteja ja amuletteja, joilla on kiinalaisia ​​hahmoja, myydään suuresti markkinoilla ja matkamuistomyymälöissä, ovat ihania lahjoja rakkaille.

Useimmat talousarvion matkamuistot ovat erilaisiapienoisveistoksia. Rahapeli, pikku puzatenky jumala, tuulimusiikki tai vain matkamuistomeri - tämä voi olla jollekulle mielenkiintoinen ja edullinen matkamuisto.

Erittäin alkuperäinen lahja on makeisia, joissa on lihan täyttöä tai eksoottisia kuivattuja hedelmiä.