Milanon nähtävyyksiä

Tämä kaupunki on tunnustettu pääkaupunki italialaiseen muotiin ja jalkapalloon, mutta se voi yllättää paitsi muotinäytöksiä ja lukuisia putiikkeja. Milanossa on monia paikkoja, jotka kannattaa käydä.

Milanon tärkeimmät nähtävyydet

Ensimmäinen paikka vierailla Milanossa - Kansallinen tiede- ja teknologiamuseo Leonardo da Vinci. Tunnetuimmat piirustukset, piirustukset jamalleja nero-keksijän puusta. Siellä voit myös katsoa teleskoopin läpi, käydä sukellusveneessä ja nauttia renessanssin mestariteoksista.

Muista mainita Milanon tärkeimmät nähtävyydet Milanon katedraali. Se on kaupungin ja sen tärkeimmän matkailijan symboliobjekti. Katedraali rakennettiin "flaming goottilainen" tyyliin, se on yksi Euroopan kuuluisimmista paikoista. Duomisen sisätilat (tämä on katedraalin toinen nimi) voi kiehtoo näkymää. Majestic mausoleot, kaunis pronssi viiden metrin kynttilänjalka, ainutlaatuiset lasimaalaukset ja korut - kaikki tämä on esitetty matkailijoille. Uskovien mukaan katedraalin tärkein reliikki on kynsi, joka on otettu Vapahtajan ristiinnaulitsemisesta, joka on sijoitettu alttarille. Katedraalin julkisivu ei ole yhtä vaikuttava. Pienten yksityiskohtien muotoisten patsaiden runsaus antaa katedraalille graceful ja yksinkertaisesti amazing look. Ei mitään, että tätä paikkaa pidetään yhtenä Milanon näyttävimmistä nähtävyyksistä.

Milanon museot

Ambrosianan galleria perustettiin vuonna 1618 arkkipiispanFederico Borromei. Hän oli taiteen taitava ja suuren kokoelman renessanssimaalauksia. Siellä voit nauttia Botticellin, Raphaelin ja Titianin maalauksista.

Vuonna Sforzan linna Milanossa keräsi suurimmat kokoelmatkaupungin museoiden taideteokset - tämä on Arkeologinen museo ja Veistos- ja maalauskeskus. Myös vierailijat voivat nähdä Numismatic Museum, Koriste-ja Taideteollisuus Collection ja monet muut. Sforza Castle sijaitsee Milanon historiallisessa keskustassa. Sen jälkeen, kun linnan rakentaminen muutettiin herttuan asuinpaikaksi, nähtiin ylellinen tilanne, jonka osa on säilynyt tähän päivään asti.

Monet sanovat, että kannattaa käydä Milanossa Poldi-Pezzoli -museo. Se on yksityinen museo, jonka aristokraatti perusti vuonna 1891. On kokoelma maalauksia, veistoksia, panssaria ja erilaisia ​​tekstiilejä.

Brera-galleria. Se on täällä yksi parhaimmistamerkittäviä kokoelmia italialaisesta maalauksesta. Näyttely on 16-17 vuosisadan kartano. Aiemmin oli jesuiiteiden kulttuurikeskus, jossa oli kirjasto, koulu ja tähtitieteellinen observatorio. Vuodesta 1772 alkaen keisarinna Maria-Theresa alkoi tukea tätä keskusta ja perusti Kuvataideakatemian. Nyt kävijöitä kokoelma Lombard maalaus 15-16 luvuilla, venetsialainen maalaus, Flanderin ja Italian.

Sforzan linna Milanossa

Siellä voit ihailla Rubensin, Rembrandtin, Bellinin, Titianin luomuksia.</ P>

Luonnontieteellinen museo - yksi mielenkiintoisimmista museoista Milanossa. Pohjakerroksessa näkyy dinosaurusten patsaat, ja yläkerroksissa on täytettyjä eläimiä.

Nykytaiteen museo Milanossa. Tässä on Amedeo Modelianin, Auguste Renoirin, Claude Monetin ja monien muiden teosten kokoelma. Kahdessa kerroksessa on viisikymmentä huonetta, joissa on lähes kolme tuhatta maalausta ja erilaisia ​​veistoksia. Museo sijaitsee Beldzhoyozon huvilassa. 1800-luvun alusta lähtien huvila lahjoitettiin Napoleonille, koska monet tietävät tämän maamerkin Bonaparte-huvikoksi.