Tower Bridge Lontoossa

Iso-Britannia on aina ollut kiinnostava matkailijoillekuntoutuksen kognitiivisella tarkoituksella. Erityisen mielenkiintoinen on valtakunnan pääoma, joka on täynnä nähtävyyksiä, historiallisia muistomerkkejä ja viehättäviä paikkoja. Yksi Lontoon - Tower Bridgein tärkeimmistä nähtävyyksistä on maailmankuulu. Tämä kohde, joka sijaitsee Ison-Britannian pääkaupungin sydämessä, nousee Thames-joen yläpuolelle. Se, yhdessä Big Benin kanssa, pidetään Lontoon symbolina, ja siksi minkä tahansa itseään kunnioittavan matkailijan pitäisi ehdottomasti käydä tällaisessa upeassa Tower-sillassa. No, me tutustumme Tower-sillan historiaan ja siihen erikoisiin tietoihin.

Tower Bridge: luomistyöhistoria

Torninsillan rakentaminen alkoiXIX-luvun 80-luvulla. Tarve kommunikoida Thamesin kahden pankin välillä johtui East Endin alueen kehityksestä. Asukkaiden oli ylitettävä toinen Lontoon silta toiselle rannalle. Ratsasliikenteen kasvu ja jalankulkijoiden määrä kasvatti tätä epämukavuutta. Lisäksi metsän torni, joka myöhemmin tuli jalankulkijoiden alainen maanalainen tunneli, ei säästellyt tilannetta.

Siksi 1876 perustettiin komitea,joka päätti uuden sillan rakentamisesta Lontoon Thames-joen yli. Valiokunta ilmoitti kilpailusta, johon ehdotettiin 50 hanketta. Ja vain vuonna 1884 voittaja valittiin - Horace Jones. Kahden vuoden kuluttua sillan rakentaminen alkoi kahdeksan vuotta. Valitettavasti projektin kirjoittaja ei asunut nähdäkseen rakentamisen loppua, John Wolf-Berry valmistui sillan rakentamisesta. Muuten rakennuksen nimi sai nimensä Lontoon tornin linnoituksen läheisyyteen. Sillan avautuminen tapahtui juhlallisessa ilmapiirissä Prince of Wales Edwardin ja hänen vaimonsa prinsessa Alexandran 30. kesäkuuta 1894.

Torni-silta on paljon historiaakiinnostavia tosiseikkoja. Esimerkiksi sen rakentaminen kesti yli 11 tuhatta tonnia terästä. Rakenne, joka oli alunperin suklaaväriä, maalattiin vuonna 1977 brittiläisen lipun (punainen, sininen ja valkoinen) värein kuningatar Elizabethin valtakunnan vuosipäivänä.

Tower Bridge Lontoossa

Kohteena on liukuva sillan pituusjoka on 244 m. Hän kulkee aluksen Lontoon uima-altaalle - osa Thames, joka on osa Lontoon satamaa. Jossa ominaisuudet tunnetaan silta Lontoossa torni on asennettu välituen, ja span välissä 65 cm. Tämä keskikanava on jaettu kaksi siipeä, nousee kulmassa rakennettu erityinen vastapaino ja hydraulinen järjestelmä. Nyt moottorit ovat sähköä.

Muuten, jopa jalankulkijoiden avioeron aikanapääsee vastakkaiselle rannalle gallerioiden ansiosta, jotka yhdistävät molemmat tornit 44 metrin korkeuteen, jos kiivetä niihin suunniteltuja portaita. Totta, koska varpaat varastetaan jatkuvasti

kuuluisin sillan Lontoossa

Lontoon Tower Bridge -sukelluksen galleriasuljettiin vuonna 1910. Ja vuonna 1982 se avattiin uudelleen, mutta sitä käytetään museona, sekä kaunis katselualusta. Museossa voit tutustua Tower-sillan historiaan ja nähdä hydraulijärjestelmän tällä hetkellä toimivat elementit.</ P>

Kuinka päästä Tower Bridge?

Voit käydä Tower Bridge -sillallapäivittäin kesäisin (1.-30. syyskuuta) klo 10.00-18.30. Talvella (1.10.-31.3.) Kävijöitä odotetaan klo 9.30-18.00. Tower-silta sijaitsee Tower Bridge -tiellä autolla tai metrolla (Tower Gateway Station, Tower Hill).