Prahassa nähtävyyksiä keväällä

Praha - erityinen kaupunki, jossa se on hienovaraisesti yhdistettyepätavallinen ja hieman synkän keskiajan henki, jossa on hieno eleganssi ja romantiikka. Pääkaupunki Tšekin pidetään yhtenä kauneimmista kaupungeista Euroopassa, joten suuri joukko turisteja vuosittain lähetetään tänne voidakseen nauttia tunnettu nähtävyyksistä. Muuten, se on mielenkiintoinen missä tahansa vuoden aikana: kaikkina vuodenaikoina kaupunki on täysin erilainen. Puhumme siitä, kuinka viettää lomaa Prahassa keväällä.

Millaista on, kevät Praha?

Kuten useimmat matkailijat tunnustavat, keväälläaika Praha on erityisen viehättävä. Sen vastustamattomuus on erityinen, jäljittelemätön ilmapiiri. Kaikkialla näet kukkivat kukat ja vehreät puut. Keväällä kaupungin kauniit keskeiset kadut ovat täynnä muusikoita, musiikkia voi kuulla kaiken makuun. Lisäksi maaliskuussa tunnetaan kuuluisat Křižíkovin laulava suihkulähteet. Lippuja vetää vesipatsaat, jotka ryntävät huipulle ja valaisevat moniväriset valonheittimet. Vauhtia seuraa kuuluisa klassinen musiikki.

Kevät on Tšekin pääkaupungissa erityisen miellyttävätehdä kiireettömiä kävelyretkiä. Onneksi Prahassa kevään sää on varsin suotuisa. Lämpökaupunki on yleensä asetettu varhain, jäädyttäminen keväällä pääkaupungissa - harvinainen asia. Maaliskuun keskilämpötila on yleensä + 3 + 5 astetta päivällä, huhtikuussa +7 + 9 astetta, toukokuussa + 15 + 20 astetta.

Mitä nähdä Prahassa keväällä?

Jos olet Prahassa ensimmäistä kertaa, muistatee perinteinen kiertue kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Aloita matka keskusaukiosta - Venceslauksen aukiolta, jossa kaupungin aktiivinen elämä on keskittynyt, monia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Muista kävellä Vanhankaupungin aukiolle, historialliseen keskustaan, jossa tärkeimmät nähtävyydet Praha: Vanha kaupungintalo, joka perustettiin astronominen kello, Jan Hus monumentti, Pyhän Nikolauksen kirkko, Tynem ja monet muut. Muuten, jos kevätlomat Praghassa tapahtuvat pääsiäisjuhlien kanssa, niin sinulla on loistava tilaisuus osallistua pääsiäismuseoihin, joita pidetään täällä vuosittain.

Yritä järjestää lomaasikaunis pääkaupunki Euroopassa huhtikuun viimeisinä päivinä, osallistua epätavalliseen festivaaliin - Valpurgisnacht eli Witch Burning. Tämä toimenpide toteutetaan pahojen alkoholijuomien poistamiseksi vuosittain.

Yhdelle vaaditusta vierailustaPrahan nähtävyyksiä keväällä on syytä panna merkille ja unohtumaton Kaarlen silta - rakennus, joka yhdistää Vltava-joen molemmat pankit. Kaarlensilta rakennettiin kiveä 1400-luvulta, ja sitä pidetään Prahassa jokaisen itseään kunnioittavan matkailijan "Mekka ja Medina". Se näyttää melko vaikuttavalta ja hieman synkältä: sillan pituus on yli 500 metriä ja leveys on lähes 10 metriä. Kuitenkin kehystämässä ympäröivä kukkivat kasviston kaupungin ja patsaat Tšekin pyhimykset Charles, silta näyttää salaperäinen ja melkein romanttinen.

Paljon tapahtumia Prahassa kuukauden-toukokuussa. Esimerkiksi joka vuosi 1. toukokuuta vuonna puutarhassa Petrin Hill kerätä kaikki ystäville säilyttää perinne suudella alle kukinnan kirsikat. Voit ihailla kirsikkapuistoa Petřín-tornin havaintoalustalla.

Tämän lisäksi loma,kuuluisa kansainvälinen kirjamessu, johon osallistuu eri maiden kirjoja. Lisäksi musiikkifestivaalit eivät ole harvinaisia ​​kaupungissa. Tunnetut festivaali klassisen musiikin "Prahan kevät", joka pidettiin Rudolfinumin konserttisalissa ja pubi.

Prahassa nähtävyyksiä keväällä1

Prahassa nähtävyyksiä keväällä2

Prahassa nähtävyyksiä keväällä3

Prahassa nähtävyyksiä keväällä4

nähtävyydet Prahan keväällä5

Prahassa nähtävyyksiä keväällä6

Prahassa nähtävyyksiä keväällä7

Prahassa nähtävyyksiä keväällä8

Prahassa nähtävyyksiä keväällä9