miten maalata nahkatakki

Samaa mieltä, jokaisella meillä on asioitame todella pidämme siitä huolimatta, että olemme käyttäneet niitä useiden vuosien ajan. Joku on mukava silkkipusero, jollalla on mukava housut, ja jollalla on suosikki nahkatakki. Ja jos viihtyvät vaatteet yhtäkkiä hajoavat, se on hyvin säälittävä ja loukkaava. Puhutaan tänään, miten voit maalata nahkatakki ja antaa sen toisen elämän.

Missä on parempi maalata nahkatakki - kotona vai kuivapesussa?

Tavoitteena on talteenoton palauttaminenvaatteita, mikä on takki, reuna herättää kysymyksen, missä nahkatakki on maalattu paremmin, kotona omaa tai luotettavia ammattilaisiaan? Jokaisella näistä vaihtoehdoista on etuja ja haittoja.

Tietenkin, kuivapesu, meluottaa työntekijän tietoon ja taitoihin. Kuitenkin tapauksia, joissa nämä ammattilaiset eivät olleet parhaimmillaan. Asiakas sai hemmoteltuun asiaan, ja jopa sen kanssa he pyysivät rahaa. Painajainen.

Jos otat riskin ja vielä maalaahänen takkiansa yksin, voit säästää rahaa ja hermoja. Ja jos jotain ei toimi, niin ainakin se ei ole niin loukkaavaa. Päätin tehdä sen itse. Joten ehkä lopetamme kysymyksen siitä, kuinka maalata nahkatakki kotona yksityiskohtaisemmin.

Kuinka maalata nahkatakki kotona?

Mutta tästä meidän on löydettävä vielä yksitärkeä asia. Miten maalata nahkatakki, jotta vaikutus olisi paras? Tällä hetkellä on paljon väriaineita, mutta ne kaikki jakautuvat nesteiksi ja aerosoleiksi.

Maalata nahkatakki aerosolillatarkoittaa sitä, että se puhdistetaan pehmeällä kostealla liinalla liasta, ripusta ripustimet ja suihkuttaa sumut hitaasti. Ole varovainen, jotta maali tasaisesti levisi.

Nestemäisellä väriaineella niitä käsitellään näin. Takki puhdistetaan pölystä ja likaisuudesta samalla tavoin kuin ensimmäisessä tapauksessa. Väriainetta kaadetaan laajaan matalaan astiaan ja levitetään sienellä ihoon tasaisesti leviämään sen pinnalle. Ja kuivauksen aikana ne säännöllisesti siemailla tai murskata maalattuja alueita niin, että ne pysyvät pehmeinä ja joustavina.

Ja kummassakin tapauksessa ja väritä takkion parempi tarkastella sitä kaikkein huomaamattomista paikoista, nähdä ihon reaktio. Kuten näette, kysymys on, miten maalata nahkatakki, ratkaisemme sen, yritämme sitä ja onnistut.