miten pestä nahkatakki

Pese nahkatakki ehdottomasti kielletty! Pesun jälkeen nahkatakki voi värjätä, maali voidaan irrottaa ja iho voi menettää suojaavan kerroksen. Tässä tapauksessa ei ole tosiasiaa, että tahrat pestään. Yleensä nahkatakkipesu on oikea tapa lähettää juttu roskakoriin.

Onko mahdollista pestä nahkatakki käsin ja puhdistaa tahrat varovasti vedessä?

Ei käsin eikä kirjoituskoneella eikä herkästipesu ei tee tätä. Ihoa ei koskaan poisteta eikä missään olosuhteissa. Ei ole mahdollista puhdistaa nahkatakkia. Takki voidaan puhdistaa vain. Ei välttämättä kuivapesu, monet tahrat voidaan poistaa ja kotona, mutta ei voi pestä nahkatuotteita!

Tässä on muutamia salailuja nahkatakkien puhdistamiseen:

 1. Vettä ja saippuaa voidaan käyttää, mutta on mahdotonta upottaa takki niihin.
 2. Saippuan ja ammoniakin vesiliuoksessa sieni kastetaan ja se hoitaa varovasti takin pintaa loistaen.
 3. Vesiliuos, jossa glyseriini palaa takin loistoon ja hyvin hoidettuun ulkonäköön.
 4. Käsittelyn jälkeen saippualiuoksella hajusuola tai glyserolia takki kangas pyyhi kyllästetty risiiniöljyä.
 5. Toinen edullinen ja nopea tapa päivittää takki on pyyhkiä sen pinta sienellä liotettu shampoo ratkaisu.
 6. Vähän pahoinpitelyt munanvalkuaiset voivat palauttaa jopa hyvin vanhan nahan.

Kuinka puhdistaa kevyt nahkatakki?

Puhdista vaalean vaipan, sinun täytyy sekoittaa bensiiniä ja valkoista magnesiumoksidijauhetta. Tuloksena oleva seos levitetään vaippaan ja poistetaan varovasti liikkeillä vaatetus harjalla.

Kuinka päästä eroon ihon arvet?

Menetelmässä ihon kuluminen poistetaan, etenkinkyynärpäät, olkapäissä pussin hihnoissa, hihansuissa ja kauluksissa sekä myös kiinnittimien läheisyydessä. Paluu takki alkuperäisen ulkonäön auttaa normaalia läpinäkyvä kenkävoide. Sitä käytetään hankautumiseen. Mutta hihansuissa ja kauluksessa kerma ei ole niin kätevä, koska se voi jättää jälkiä vaatteisiin tai aseisiin tai käsiin. On paljon kätevämpää käyttää irrottaaksesi nauhoja hihansuissa appelsiinikuorella. Tarvittavat ihoalueet pyyhkiytyvät vain tuoreen oranssikuoren ulkosivulla.

Kuinka poistaa rasvan tahroja nahkatakista?

Tätä varten on useita tapoja:

 1. Tärkkelys, liitu, talkki jauhe. Pyykkiä tahroille nahkatakkiin,riittää käyttämään tärkkelyksen, liidun ja talkin (tai vauvan jauheen) seosta. Jauhe levitetään tahraan puolen tunnin ajan ja puhdistetaan huolellisesti harjalla. Älä käytä suolaa tahrojen poistamiseen, koska suolakiteet voivat helposti vahingoittaa herkkää ihoa ja jättää naarmuja takkiin.
 2. Keinot astioiden pesuun. Jos tahra on vanhentunut, astianpesuaine käsittelee sitä. Se levitetään iholle sienellä ja

  tahroja nahkatakkiin

  pyyhi, sitten korjaavan aineen jäänteet poistetaan kostealla liinalla.
 3. Perunatärkkelys. Kashitza perunatärkkelyksestä - erinomainenkeino poistaa rasvaisia ​​tahroja iholta. Se levitetään saastuneelle alueelle, kevyesti hierotaan ja jätetään 15-20 minuutin ajaksi. Sitten vyötärö poistetaan ja iho pyyhitään bensiinillä.
 4. Monitorien puhdistuspyyhkeet. Tuoretta tahraa voidaan poistaa lautasliinoilla nestekidenäytön puhdistukseen, joka sisältää kyllästystä, joka mahdollistaa pintojen puhdistamisen rasvasta.
 5. Erityiset keinot. Myymälät tarjoavat erikoistyökalujarasvapistosten poistaminen iholta. Suihkeissa käytetään enimmäkseen tuoreita pisteitä ja lautasliinoja koostumuksesta riippuen voidaan käyttää sekä tuoreisiin että suhteellisen vanhoihin puutteisiin. Mutta molemmat värjäysaineiden tyypit eivät voi selviytyä vanhanaikaisesta vanhasta likaisesta - on parempi antaa puhdistus kuivapesua varten.