Miten pestä keinotekoinen turkis

Tänään voit tavata enemmän ja enemmän tuotteitatekoturkista luonnon sijaan. Tämä on ymmärrettävää, koska keinotekoinen turkis on edullisempi ja painon mukaan se on helpompaa. Esimerkiksi turkisnauman ompeluun sinun ei tarvitse tappaa eläimiä. Nykyaikaisella tekniikalla voit luoda turkiksia, joka on ulkonäöltään hyvin luonnollista.

Me kaikki ymmärrämme, että tuote kuluuvähitellen likaantuu. On parasta antaa se kuivapesuille. Tämä palvelu on kuitenkin melko kallista, ja jos haluat säästää, yritetään selvittää, onko keinotekoinen turkista poistettavissa ja miten se voidaan tehdä.

Miten pestä turkki takista?

Käytännössä jokaisen turkistuotteen pitäisi ollaTunniste, jossa on tuotteen pesuolosuhteet. On asioita, joita ei voi pestä. Erityisesti se koskee tuotteita, joissa on pitkä keinotekoinen turkis: kun pestään, se laskee eikä näytä kovin esteettiseltä. Useimmiten tekoturkista valmistetut tuotteet voidaan kuitenkin pestä viileässä vedessä, ei yli + 40 ° C: ssa. Pesu on tehtävä manuaalisesti tai koneella hellävaraisesti ja erityisillä pesuaineilla. Älä purista ja kuivaa sellaista tuotetta autossa.

Jos päätät pestä keinotekoinen takkiturkista käsin, sinun on kostutettava vaatekouru puhdistusliuoksessa ja puhdistettava tuote varovasti napin suuntaan. Tämän jälkeen huuhtele asia hyvin lämpimällä vedellä. Kieltämällä asioita faux-turkista on kielletty. Sinun tarvitsee vain varovasti puristaa vettä, mieluiten froteepyyhkeellä. Kuivaa takki huoneenlämmössä, ripustetaan ripustimeen. Älä koskaan kuivaa keinotekoista turkista paristoilla tai muilla lämmittimillä. Turkin lopullisen kuivumisen jälkeen sitä voidaan hellästi kampata ja antaa loistoa ja tilavuutta.

Hupussa oleva turkki on yleensä sidottu tiukastituote, joten sinun täytyy pestä koko takki. Jos haluat puhdistaa vain turkiksen, voit puhdistaa sen vaahdolla pesuaippua tai -jauheesta. Kun tamponi kostutetaan tällaisessa liuoksessa, pese saastunut turkki huolellisesti. Sen jälkeen irrota vaahtoseisot kostealla sienellä. Kuivaa takki samalla tavalla kuin pesun jälkeen.