Miten pestä puisto?

Erinomaiset vaatteet kylmälle talvella - pitkäTalvinen takki-puisto, jossa lämmitin kuitu tai synteettinen. Puistossa on erinomaiset vedenkestävät ominaisuudet, tuulen ei puhallusta, ja täyteaine tekee siitä lämpimän ja korvaamattoman jopa 50 asteen pakkasella. Puistot ovat eri materiaaleista: nailonia, puuvillaa, farkkuja ja jopa silkkiä. Kuten muutkin päällysvaatteet, puisto on aika ajoin puhdistettava. Pesuprosessi on sama kaikentyyppisille puistoille.

Miten pestä puuvilla takki?

Harkitse, onko parkista puuvillaa ja synteettistä materiaalia mahdollista pestä ja miten se voidaan tehdä oikein.

Ensinnäkin on välttämätöntä lukea merkintäPuistojen pesu, jotka yleensä käytetään takin etikettiin. Joitakin sen tyyppejä ei voida pestä ollenkaan. Tässä tapauksessa takki on annettava kuivapesuille. Tai puhdista puisto kuivalla tavalla.

  1. Ennen vaipan pesemistä on tarpeen kiinnittää kaikkipainikkeita, vetoketjuja ja painikkeita ja käännä sitten tuote ulos. Joten puisto itseään on suojattu muodonmuutoksilta ja erilaisilta metallin lisävarusteilta - rummukoneelta naarmuilta.
  2. On parasta pestä puisto pesussaautomaattinen kone, jossa on etupainotus, sillä kaikilla muilla koneilla on karkeampi vaikutus alusvaipaan. Hyvä vaihtoehto on pestä puisto tennispalloilla, jotka pyörivät koneen rummun takin mukana ja pilkkoivat alas takkiin ja estävät sen putoamasta kaatopaikalle.
  3. Vedä puisto kylmässä vedessälempeällä tilalla ilman automaattista kehruuta. Kääriä takki käsin, katsella, puhdistaa vettä tai likaantuu. Jälkimmäisessä tapauksessa venyttää puisto uudelleen autossa.
  4. Seuraavassa vaiheessa pesut puistot 30 asteisessa vedessä, mutta jo 2/3 lasillista erityistä nestemäistä pesuainetta, joka huuhtelee tuotteita.
  5. Nyt on aika kuivata puistot. Aseta takki tasaiselle vaakasuoralle pinnalle: esimerkiksi lattialle,

    Onko mahdollista pestä puisto

    tai pöydälle. Liota puiston päälle hyvin imukykyisellä pyyhkeellä.
  6. Puiston kuivaamiseksi alas,on käytettävä matalalämpöistä kuivainta. Ja kymmenen minuutin välein sinun on otettava takkiasi ja ravistettava sitä perusteellisesti, rikkomalla sen sisälle. Voit kuivata puiston ja lähellä kaikkia lämmönlähteitä: keskuslämmittimet, lämmittimet jne. Mutta tässä tapauksessa, aika ajoin, varmista, että ravistetaan takki tasaisen kuivaa täyteaine.

Puisto palvella sinua useamman kuin yhden kauden ajan, jos hoitat sitä huolellisesti ja oikein pese tuote.