Kuinka pestä takki sinteponilla

Tällä hetkellä sintepon pidetään kestäväksija luotettava täyttä päällysvaatteita. Hän on huonompi kuin lämpöominaisuudet vain luonnollinen nukka, mutta hoito synthepone on paljon helpompaa. Seuraavaksi puhumme siitä, kuinka synthon-takki pestään oikein.

Ennen kuin pese synthon-takki,on selvitettävä, mistä materiaalista se on valmistettu, koska synteettikuitu on erilainen. Halvempi vaihtoehto on liimattu sintepon, sen hiukkaset liitetään yhteen liimalla. Tällaiset vaatteet näyttävät ylellisiltä ja tyylikkäiltä, ​​mutta et voi poistaa sitä, koska se voi menettää ulkonäköään. Mutta takki, joka on täynnä neula-rei'itettyä tai lämpökovettuvaa sintrausta, ei pelkää manuaalista pesua tai automaattista.

Puhdista käsin paremmin kotitalouksien saippualla,nestemäisiä aineita tai jauheita, jotka eivät sisällä valkaisuaineita. Nyt me voimme vastata kysymykseen, mihin lämpötiloihin pestään takki sinteponista. Vaatteiden valmistajat suosittelevat alhaisen lämpötilan noudattamista, joka ei saisi ylittää 30 astetta. Älä liota sinteponovye-asioita, on parasta esipesua tavallisella saippualla, astianpesuaineella tai tahranpoistoaineella.

Missä tilassa on pestävä vaippa?

Pesukoneessa sintepon hyvin säilynyt,jos käytät herkän tai manuaalisen pesun erikoisohjelmia. Älä missään tapauksessa käynnistä "Spin" ja "Dry" -toimintoja. Aivan kuten käsienpesulla, sinun on valittava automaattisen koneen jauhe ilman valkaisuainetta.

Parhaan mahdollisen vaikutuksen vuoksi huuhtele huolellisesti ja käytä runsaasti vettä. Tällöin tuote ei jätä jälkiä ja tahroja jauheesta.

Kuivaa takki, roikkuu ripustimeen tai leviää tasaiselle alustalle. Synthepone kuivuu nopeasti. Jos on tarpeen sileä kangas, se voidaan tehdä raudalla käyttäen sideharsoa.