Miten puhdistaa nahkatakki

Kaikki nahka-asiat ovat kestäviä ja käytännöllisiä. Samalla ne kuitenkin saastuvat ja vaativat säännöllistä puhdistusta. Pesu ei ole suositeltavaa, koska iho on ryppyinen vedestä ja voi jopa halkeilla. Ja jos asia on valkoinen, niin ongelma, miten puhdistaa nahkatakki, saa hyvin teräviä. Tutustu ihon puhdistamiseen.

Kuinka puhdistaa luonnollinen ja keinotekoinen iho?

Nahkatakkia ei voi puhdistaatarkoittaa liuotinta, koska se voi poistaa maalin. Paras vaihtoehto on puhdistaa takki puhtaalla alkoholilla. Mutta keinotekoinen nahka tai mokkanahka on puhdistettava sienellä, liottamalla ne pesuaineeseen villaa tai silkkiä varten.

Ennen puhdistuksen aloittamista yritä poistaa tahroja nahkaisesta takista (jos sellainen on). Öljyjälkiä voidaan pyyhkiä bensiinillä kostutetulla liinalla. Musteen saastuminen poistetaan alkoholilla.

Nahkatuote ei ole kovin likainenvoit pyyhkiä sen kostealla sienellä ja pyyhi se sitten kuivaksi pehmeällä liinalla. Jos tämä ei toimi, yritä puhdistaa ihosi saippualla ja vedellä. Hyvä vaikutus on sitruunamehu. Pyyhi ne nahkatakilla, ja se tulee puhtaaksi ja kiiltäväksi. Niissä tapauksissa, kun iho takki on tullut kuiva ja karkea, voit korjata tämän pyyhkimällä sitä sienellä seoksella vettä ja glyserolia. Tämä tyhjentää sen, ja glyseriini myös pehmentää ihoa.

Kevyt tai valkoinen nahkatakki voidaan puhdistaa maidolla. Maidon jäänteet valossa eivät pysy ja iho muuttuu pehmeämmäksi ja joustavammaksi.

Kuinka puhdistaa nahkatakki kauluksen?

Kaulus on se osa takki, jokasaa likainen nopein. Puhdista se kostuttamalla soodaa kostealla pehmeällä kankaalla ja hiero varovasti likaista kaulusta 1-2 minuuttia. Kaulus ei ole niin paljon saastunut, ulkovaatteiden alla kauniisti sitoa huivi.

Muista, että mikä tahansa puhdistusmenetelmäkostea iho on helppo venyttää, joten sitä ei voida hankautua voimakkaasti. Puhdistuksen jälkeen sinun on ripustettava takki huoneenlämmössä ja annettava sen kuivua kokonaan päivän aikana.