Helmet helmiä

Teeman lohikäärmeiden teema, ehkä, ei koskaanMenettää merkityksensä. Jos vain kauniita kasvielementtejä tai helmillä koristeltuja rannerenkaita kyllästyivät vähän, kannattaa kokeilla jotain alkuperäistä. On olemassa useita perustekniikoita, kuinka voimme vetää lohikäärme helmiä.

Suosittelemme harkitsemaan tyylikkäästi, minkä jälkeen sitä voidaan käyttää luomaan ornamentti.

Kuinka tehdä lohikäärmehelmi?

Työ tarvitsee eri kokoisia helmiä. Tarvittaessa tarvitaan yksi iso helmi, jonka lohikäärme on helmet. Kaksi helmiä on 6 silmän kokoa, kaksi sylinterimäisen helmen väriä ja kaksi väriä helmiä 11 ja 15. Kokoomamme lohikäärmeen keho käyttää 8 kokoista helmiä.

No, nyt mennään suoraan järjestelmään, miten kutoa lohikäärmeen helmi:

 1. Joten, kiinnitä meidän helmi ohut johto ja aloita se helmiä. Kuljetamme johtoa niin, että se kulkee puolet helmiä. Ensimmäinen rivihelmiä on 15 kokoa.
 2. lohikäärme helmiä 1

 3. Ja nyt aloitamme askel askeleelta punosille. Rivi harmaa helmiä 15 p-ra, 3 riviä yhdistelmä 1seraya + 2 musta helmiä, jota seuraa rivi mustaa helmiä 11 kokoa ja sarja 8.. Jos ohuen langan sijasta käytämme kalastuslinjaa, piilotamme sen päätä ja katkaisemme sen.
 4. Helmi lohikäärme 2

 5. Lisäksi tarvitsemme sylinterimäisiä koristeellisia helmiä. Vaihdamme tavallisiin. Viimeisellä rivillä tuotetaan 9 tai 10 tällaista helmiä.
 6. Helmi lohikäärme 3

 7. Nyt koskien lohikäärmeemme helmiä. Itse asiassa se on jotain sellaista, jolla on kiertely. Punainen piste osoittaa silmän sijainnin, punaiset pisteet osoittavat kaulan viimeistä riviä.
 8. Helmiä 4

  Helmet helmiä 5

 9. Mene nyt lohikäärmeen päähän, omilla käsillä. Korjaa ensin, kuten kuvassa näkyy, pään yläosassa 6-8 helmiä. Seuraavaksi, tee kolmion muotoinen kappale, jossa on kavennus pään päälle.
 10. Helmiä 6

  helmi lohikäärme 7

 11. Kiinnitämme metallirenkaan niin, että voimmetekevät kuvan koristelusta. Voit tehdä tämän siirtymällä riviin useita helmiä ja tekemään rengas, pari kertaa siirrämme linjan ankkuripaikan luotettavuuden varmistamiseksi.
 12. lohikäärme helmiä 8

  lohikäärme helmiä 9

 13. Seuraavaksi otetaan pääluokan viimeinen osalohikäärmehelmi. Tekniikka ei ole erityisen erilainen kuin kehon kudonta. Ensimmäinen palmikko samalla tavalla kuin työskentelee suurella helmi, ja sitten useita rivejä helmiä porrastetussa järjestyksessä. Lopussa alkaa kaventaa vähän seitsemää helmiä.
 14. lohikäärme helmiä 10

 15. Sitten alkaa käyttää helmiä 15 r-ra. On helpompaa aloittaa kaventuminen suunnilleen pääjalan keskeltä. Kuva osoittaa selvästi tämän siirtymän.
 16. lohikäärme helmiä 11

 17. Ensimmäiset kolme riviä 15 p-ra mustaa väriä, sitten lisätä kultainen yksi porrastettu järjestyksessä yhdistää rivit.
 18. lohikäärmehelmi 12

 19. Harson päällä oleva kampasimpukka tehdään samalla periaatteella kuin kampa pään päällä.

lohikäärme helmiä 13

lohikäärme helmiä 14

lohikäärme helmiä 15

helmi lohikäärme 16

Master-luokka, kuinka tehdä lohikäärmehelmi, on päättynyt ja tuloksena saat kauniin avaimen tai mobiilin riipuksen, jota voidaan käyttää myös riipus- tai rintaneulana.

lohikäärme helmiä 17