lohikäärmeen silmä hedelmiä

Kaikki epätavallinen ja tuntematon houkuttelee,jos sitä kutsutaan myös hedelmiksi. Longan, Pitaya, Lychee, Durian, Jackfruit ja monet muut eksoottiset hedelmät Thaimaan asukkaat tarjoavat turisteja kokeilemaan. Mutta heidän nimensä tai ulkonäönsä avulla ei ole mahdollista määrittää makua ja sitä, miten niitä pitäisi syödä, joten se on tarpeen ostaa ja maistaa. Ette ole kärsinyt täydellisestä pettymyksestä, et tiedä etukäteen näistä eksoottisista jälkiruokista.

Tässä artikkelissa oppii kaikki Thaimaan suosituimmista ja epätavallisista hedelmistä - lohikäärmeestä, siitä, miten se kasvaa ja miten sitä voidaan kasvattaa kotona.

Tämä kirkkaan vaaleanpunainen hedelmä, jolla on vaa'at, kuten lohikäärmeessä, on monta nimeä - lohikäärmeitä, pitaya, nykhayya.

Lohikäärmehedelmä on kaktusten hedelmä, jonka tyyppi määrää massan värin. Ne kukkivat vain yöllä, joten niiden pölytys tapahtuu lepakoiden ja yön perhosten avulla.

On olemassa kolme tyyppiä:

 • keltainen kuori - kermainen massa;
 • punainen iho - valkoinen liha;
 • punainen tai vaaleanpunainen kuori - punainen liha.

hedelmät lohikäärme silmät1

hedelmät lohikäärme silmät2

lohikäärmeen silmien hedelmät3

Lohikäärmehedelmä kasvaa tavallisesti koossasokerijuurikkaan keskimääräinen paino 100-600 g, on muotoiltu luumu (pitkänomainen kanssa molemmissa päissä), kaikki sen kuori koostuu kirkkaan vaaleanpunainen tai punainen ja vihreä hiutaleita päät.

Valkoinen tai punainen hedelmä sisällä, hyvinsamanlainen kuin karkaistu hyytelö, joka on kokonaan peitetty pienillä mustilla epästabiililla luut, kuten unikko. Lohikäärmeen hedelmän maku on tuoretta ja makeaa, monet verrattavat sitä kiivun makuun, vain ilman happoa. Dragonhedelmä viittaa edullisiin hedelmiin, keskimäärin sen hinta kilogrammalta matkailukauden korkeudella on 1,3 dollaria. Valitse lohikäärmeen hedelmä ei saisi olla kovin kova, mutta ei vanhentuneita jälkiä (muotia, ryppyjä, tahroja).

Lohikäärmeen hedelmän käyttö ja hyödylliset ominaisuudet

Tämä vähäkalorinen hedelmiä voi syödä raakana, joko yksin tai hedelmäsalaatteja, valmistuksessa käytettävien makeisten, jälkiruokia, cocktaileja sekä tehdä hilloa ja hyytelöä.

Monet turistit kohtaavat ongelman, että heEn tiedä miten kuorella lohikäärmehedelmiä. Mutta tämä ei ole välttämätöntä. Voit syödä pitaa lusikalla, leikkaamalla hedelmän kahteen osaan ja myös leikkaamalla ihoa ikään kuin kiivi tai omena. Ennen ruokailua kannattaa laittaa hedelmiä useita tunteja jääkaapissa.

Lohikäärmeen legendan mukaan hedelmä antaa ihmiselle voimakkuutta, ja todellakin tämä hedelmä vaikuttaa erittäin myönteisesti ihmiskehoon:

 • sisältää runsaasti vitamiineja (C, PP, B1 (tiamiini), B2 (riboflaviini), B3 (niasiini) ja ravintoaineet (fosfori, kalsium, rauta;
 • säätää kilpirauhasen;
 • poistaa vatsakipu;
 • vahvistaa immuunijärjestelmää ja sydän- ja verisuonijärjestelmää;
 • voit syödä diabeteksen kanssa.

Tietenkin tällainen hyödyllinen kasvi, kuten lohikäärmeen silmä, haluaa kasvaa kotonaan.

Lohikäärmeen viljely

 1. Otetaan tuore luu (tärkeintä on, että hedelmä ei olejäädytetään kuljetuksessa) ja laita pitkä maahan täynnä maa-astia ja 1 cm hiekkakerroksen päällä. On kastettava se kostutetulla hiekalla sivuttain ja upotettava se puoliksi.
 2. Luo olosuhteet kasvihuoneeseen: peitä kansi tai kansi ja aseta se akkuun. Jos hänellä on tarpeeksi lämpöä, niin viikossa

  kuinka puhdistaa lohikäärmeen silmä

  juuren ilmestyy, ja sen jälkeen 2 - ensimmäistä versoa.
 3. Kun melko voimakas kasvi ilmestyy, laita eteläinen ikkuna ilman vetoa ja valaise sitä jatkuvasti, joten se on suositeltavaa asentaa kirkas valaisin sen vieressä.
 4. Jos Dragon Fruit on lakannut kasvaa, on tarpeen tarkistaa: Älä tullut pieni potti, vai onko se tarpeeksi valoa, sillä se on trooppinen kasvi - se on hyvin lämpöä rakastava.

Tietäen, kuinka kasvaa lohikäärmehedelmä, voit nauttia sen maukkaista ja hyödyllisistä hedelmistä kotona, eikä Thaimaassa.