nimiä papukaijoille

Kun uusi perheenjäsen ilmestyy taloon, kaikki eivätkestää kauniin ja monimutkaisen nimen. Mikä on papukaija? Haluan nostaa erittäin soivan ja kirkkaan lempinimen, koska hän tulee lemmikin kanssa koko elämänsä ajan. Pappareiden nimeä on hyvin vaikea valita, koska valinnassa on useita näkökohtia.

Jos olet löytänyt viitteitä, joissa on lempinimiä eläimilleja olet jo nähnyt pari mielenkiintoista vaihtoehtoa, ensinnäkin ajattelevat: saako lemmikkisi lausua hänen nimensä? Tämä pätee puhuttaviin papukaijoihin, kunhan se on usein valittavissa harjoittelupaikoille. Myös kauniita nimiä papukaijoille tulisi olla omistajiensa saatavilla.

Asiantuntijat neuvovat valitsemalla papukaijojen nimen tiettyjen sääntöjen noudattamiseksi:

 • poimii nimet kyllästyneillä "ch" ja "k" kuulolla, nämä äänet ovat helpoimpia sanoa lemmikillesi;
 • papukaijat ovat erittäin mielellään sanoneet "muriseva" ääniä, koska voit saada nimen nimeltä "p", todennäköisimmin lemmikki erittäin nopeasti rakastaa hänen nimeään;
 • papukaijat lausuvat sanat laulu-laulun tavalla, niin että nimenomaan vokaalien läsnäolo on pakollista;
 • vaikeuksia syntyy tällaisia ​​ääniä kuten "c", "h", "c", mutta todella vaikea lintu sanoa "th" kuulostaa, "L", "n".

Pappareiden nimet

Jos aloitit poimimaan lemmikkisieksoottinen tai romanttinen nimi, sinun täytyy ajatella vähän. Pappareiden nimet eivät ole vain keino korostaa rakkautta lemmikille, tämä nimi seuraa lintua koko elämänsä ajan. Esimerkiksi naurettavaa kiihkeä nimi aina piristää ihmisiä ympäriinsä, lintu reagoi siihen. Monimutkainen ja monimutkainen nimi voi asettaa tietyn merkinnän linnun luonteeseen: sitä vaikeampi nimi, sitä enemmän outoa voi olla lemmikin temperamentti.

Varmista, ettei linnun nimeä samannu jonkun perheenjäsenen nimellä. Tämä sekoitetaan vain papukaijaan.

Poika papukaija

Jos et aio opettaa lintua puheeksi, nimivoit poimia ehdottomasti ketään. On hieman vaikeampaa löytää nimi puhuvalle papukaija. Valintamenetelmä on kuvattu edellä, mutta tässä on muutamia muunnelmia nimiä papukaija-pojalle:

 • Arik, Tisha, Arkasha, Yasha, Arkhip, Tory, Archie;
 • Borya, Golden Eagle, Fedya, Chucha;
 • Zheka, Zhora;
 • Kesha, Kirill, Prosh, Rubik;
 • Chizhik, Shurik.

Nimitykset aaltoileville papukaijojen tytöille

Kun valitset lemmikkisi nimen, muista, että oletlausuu sen päivittäin. Erittäin hyvä nimeksi kahden identtisen tavun yhdistelmä: Coco, Chichi, Rara. Voit korostaa käyttäytymisen nimeä tai linnun ulkoista väriä. Papukaijaisen tytön nimi voidaan valita universaaliksi tai tavalliseksi, ja voit kuvitella hieman. Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoja:

 • Basia, Vesta, Viola, Gressy, Julia, Desi, Jeanne, Zora, Zara;
 • Irma, Zura, Coca, Zita, Lana, Linda, Laura, Mary;
 • Terra, Sarah, Uma, Flora, Tsatsa, Tsypa, Jashma, Era, Elba.

Muista, että valitsemalla puhtaasti naisellinen taimiehen nimi voi olla, kun olet täysin varma lemmikkisi kentällä. Jos et halua ottaa riskejä, tai älä löydä oikeaa, yritä noutaa nimi papukaijojen universaalien nimien kesken:

  kauniita nimiä papukaijoille

 • Hera, Desha, Christie, Fanya, Fasya, Tosha, Mickey, Leka, Zheka, Fenya, Tyusha.

Kun olet päättänyt valita nimen, yritälausua se sujuvasti. Muista puhua rauhallisella ja rakastavalla äänellä, mikä helpottaa prosessia, jossa käytetään linnun nimeä. Lisäksi lemmikkisi ymmärtää, että tämä ääni ei aiheuta vaaraa hänelle.

Ajan myötä lintu oppii nimen ja on jatkuvastilausua se. Älä unohda viettää jatkuvasti lemmikkejä nimen mukaan, lausua hänelle useita lauseita. Näin lintu vähitellen oppii lausumaan yksinkertaisimmat sanat, joita sanoit hänen nimellään.