Palkintojen omat kädet

Uteliaisuus voi ylpeillä lähes kaikestatyyppisiä papukaijoja. Nämä elävät olennot yksinkertaisesti rakastavat pelata, opiskella jotain, he jatkuvasti yrittävät löytää itselleen jonkinlaisen tylsän miehityksen. Jos heillä ei ole lupaa tehdä niin, linnut vihastuisivat, heittävät höyheniä tai yrittävät purra. Voit monipuolistaa jopa vähän heidän suljettuaan maailmaansa auttavat itsenäisiä leluja papukaijoille. Tee ne niin vaikeiksi, tärkeintä on, että nämä tuotteet täyttävät höyhenpeitetyt lemmikit.

Kuinka tehdä leluja papukaijaan?

 1. Työkalut ja materiaalit lelujen tuotantoon- useita metrejä lankaa, kelloa, muovinen ympyrä (on mahdollista rikkoutuneesta lapsesta), sakset, pallot, kirkkaat koristepainikkeet tai helmet.
 2. Pappareiden lelut käsin 1

 3. Sitoudumme keskelle lankoja keskenään eräänlaiseksi nipuksi.
 4. Pehmolelut käsin 2

 5. Kiinnitämme pitkän langan työkappaleemme, siirtäkää se pallon läpi ja kiinnitämme sen solmulla.
 6. Lepoja papukaijoille käsin 3

 7. Samalla tavalla lankaamme ja kiinnitämme lankaa yksi kerrallaan muihin koristeellisiin koristeisiin.
 8. Pehmeät omat kädet 4

 9. Tiedämme jo, mitä leluja papukaija tarvitsee, joten viimeinen aivohalvaus on ympyrä ja soittokello asetettu siihen.
 10. Pehmolelut käsin 5

 11. Musiikkilelu osoittautui kauniiksi ja kirkkaaksi, samoin kuin höyheniäsi.
 12. Palkintojen omat kädet 6

 13. Jos jatkuva soitto alkaa emännän ärsyttää, voit vaihtaa kellon kauniiseen painikkeeseen tai helmiin.
 14. Papukaijat omalla kädellään 7

 15. Häkissä pehmolelut, jotka on tehty omilla käsillä, näyttävät myös vaikuttavalta.
 16. Papukaijat omalla kädellään 8

Mitä leluja kuten papukaijoja?

Papukaijat pelottava rakkaus peck, pureskella jotain,muuttaa asioita pieniksi siruksi. Ekologinen yhteensopivuus on tärkein kriteeri lelumateriaalin valinnassa. Voit ottaa vain kuoresta, oljeesta, paperista, nahkajohdosta, kestävästä kankaasta ja puhtaasta puusta valmistettuja asioita. Papukaijat rakastavat sellaisia ​​tuotteita, jotka soittavat, uhraavat, tuottavat erilaisia ​​muita ääniä. Voit myös käyttää peilileluja. Yksi mahdollinen keskustelukumppani ilahduttaa lintu.

Halu tutkia uusia kulmia, jossainpiilota - tämä on toinen lintusi tarve. Tämän avulla voit tehdä tai ostaa kirkkaita helmiä, jotain palapeliä, joka on rakennettu alkuperäisestä talon muodosta tai suojasta vanerista tai kookospähkinöistä. Kehittämiseen lihaksiin tarvetta heittää pois kertyneet toimintaa sopii erilaisia ​​leluja Undulaateille muodossa tikkaat, keinut, kaikenlaisia ​​lisävarusteita, jotka voivat olla loputtomasti kiivetä tai hypätä, liikkuminen häkkiin.