Kuinka nimetä poikan papukaija

Monet valitsevat lemmikinpysähtyä papukaijoilla. Tämä ei ole yllättävää, koska näillä höyhenpiirteillä on useita houkuttelevia ominaisuuksia. Vapaiden disposition, liikkuvuus ja kauniit kantelut lisäksi jotkut papukaijat voivat toistaa ihmisen puhe- ja parodia-ääniä.

On huomattava, että ne ovat miehiänäyttävät tällaisten taitojen voimakkaampia kykyjä. On osoitettu, että asuu yksin miehen aktiivinen ja monipuolinen laulu, oppii nopeasti lausua sanaa. Tämä ei päde kaikkiin papukaijoihin, mutta joillekin lajeille, erityisesti budgiesille.

Mutta kun lemmikki ja häkki valitaan, ei ole yhtä tärkeä tehtävä - antaa sille nimi. Kuinka on parempi soittaa pojan papukaijaan?

Mikä vaikuttaa nimivalintasi papukaija?

Lemmikin nimi ei ole vain joukko ääniä. Tämä on hänen lyhyt kuvaus. Siksi ottaessasi papukaija taloon älä kiirehdi soittamaan sitä, tarkkaile ensin sitä. Nimensä voi osittain näkyä ruusun, temperamentin, ystävällisyyden tai päinvastoin. Lisäksi papukaijan ulkonäkö kertoo myös, mihin suuntaan liikut. Esimerkiksi miespuolisen aallotetun papukaijan nimeäminen riippuu siitä, pystyykö hän helposti jäljentämään nimen. Hyväksy, pitkä ja koristeellinen sana ei voi olla linnun voimalla. Tällaisia ​​papukaijoja suosittelen valita lyhyitä, soinnillisia nimityksiä, joilla on äänekkä "p" ääni tai voimakkaat kiihdyttimet. Esimerkiksi: Arik, Arkasha, Garik, Lorik, Patrick, Kesha, Gosha, Antosha, Pasha, Gesha, Trisha, Chisha, Tisha, Yasha. Tällaiset sanat helposti ilmaistaan ​​ja muistetaan nopeasti.

Kun annat pojalle pojan, et voi katkaista päätäkutsua tällaista papukaija - valita minkä tahansa kaunis ja kunniakas nimi on samanlainen kuin sen ulkonäköä mieleisekseen. Ei tarvitse pelätä helppous ääntämisen, koska rakenne niiden äänekkään laitteiston voi toistaa mitä tahansa sanaa helposti. Joten lemmikit tulla ajoissa seuraavat nimet: Christian, Tornado, Cesar, Fernando, markiisi, Troy Oliver, Albert Jackson, Ricardo Diego, Maximus, Frederick.

Pohdintaan, kuinka soittaa pojalle papukaija,jotkut hylkäävät sen väristä - perinteiset keltaiset, siniset, vihreät tai valkoiset. Puhumme nimistä kuten Sitruuna, Kiwi, Meri, Banaani, Lumipallo, Valkoinen, Vihreä ja vastaavat. Se on hyvä, jos et pidä neutraalista nimestä.

Jos et välitä, papukaija puhuu taiei, tai olet saanut lomakkeen, joka periaatteessa ei ole omaperäistä puhua, valitse sitten ehdottomasti mikä tahansa haluamasi nimi, jopa pitkä ja vaikea lausua.

Vinkkejä papukaijan nimen valitsemiseen

  1. Ei ole suositeltavaa antaa linnulle sellaista nimeä, joka on jo olemassa perheessäsi tai lähimmäisesi kanssa - saattaa olla virheellisiä tilanteita.
  2. Ole varovainen, että papukai- sen nimi eroaa huomattavasti muiden lemmikkei- den nimet, jos sellainen on. Hänen tulisi ymmärtää selkeästi, kun hän hakee häntä henkilökohtaisesti.
  3. Sinun ei tarvitse huutaa nimeä, joka kulkee häkissä, vaan kylvetään

    Kuinka nimetä poika papukaija2

    paniikki linnussa. Jotta papukaija voidaan nopeasti muistaa ja oppia oikea sana, on tärkeää lausua nimi usein, mutta rauhallisesti, selkeästi ja hitaasti.
  4. Jos aiot suunnitella tai ostaa paria papukaijoja kerralla, ne paremmin antavat nimiä pariksi ja konsonantiksi, esimerkiksi Karl ja Clara, Yasha ja Masha ja vastaavat.
  5. Ei ole suositeltavaa näyttää negatiivisia näkökohtia papukaijojen luonteesta nimissä. Tällaiset nimet kuin Grumbling, Pyshka, Skoda näyttävät loukkaavalta.

Muista kuitenkin, että papukaijan nimen valinta on vakava asia. Nämä lemmikit elävät yleensä pitkään, joten sinun täytyy lausua se toistuvasti.