Kuinka soittaa tytölle papukaijaan

Jos uskot tähdet, meidän kohtalo ei ole riippuvainenvain syntymäajan, mutta myös sen puolesta. Se ohjaa meitä läpi elämän. Joten miksi lemmikkieläinten on oltava erilaisia? Valitettavasti kukaan niistä ei voi kertoa, pitävätkö heidät nimen heidät kutsutaan. Ellei jotkut linnut voi lausua esimerkiksi papukaijoja. Ehkä yksi niistä tulee koskaan ylpeä siitä, että lempinimi on. Joten ajattelemme lemmikkimme nimestä, niin että hän ja hän olivat tyytyväisiä.

Kuinka nimetä naispuolinen papukaija?

Jos sinulla on nainen aaltoileva papukaija, jaolet kadonnut, miten nimetään, kysy itseltäsi, mikä nimi haluat: hauska, kätevä ääntämisen tai ehkä romanttinen. Koska papukaijoja pidetään yleensä parissa, vaikka naaras ei puhu, tyttöystävänsä nimi julistetaan miespuolelta.

Tule meille kaukana Australiasta aaltoilevaanpapukaijat ovat hyvin kirosanoja luonteeltaan. On tapauksia, joissa joidenkin henkilöiden sanasto oli yli tuhat sanaa. On kuitenkin huomattava, että on parempi opettaa lintuja laulamaan yksi kerrallaan, ja sitten etsiä pari niistä. Sen nimi on ensimmäinen sana, jota näitä lintuja opettaa lausua. Siksi yksi parhaista vaihtoehdoista, miten nimi aaltoilevan papukaijaisen tytön nimi on kahdesta tavusta, joissa on sizzling konsonantteja tai niiden suosikki kirjain p. Kahden tai kolmen viikon luokkien jälkeen voit jo nauttia lyhyistä keskusteluista höyheniäsi kanssa. Tällaisia ​​voivat olla esim. Shura, Dasha, Asha, Sherry, Shani, Jerry, Jeanne, Kerry, Kara, Rita, Rada, Chara, Chita ja Chika. Olisi pidettävä mielessä, että puhuva tyttösi, kuten kaikki papukaijat, on vaikea lausua vihehtymästä äänistä ja vokaaleista noin, y, e.

Nimen valitseminen edellyttää hyvinvakavasti. Kaikki yrittivät nimetä lintu ei todennäköisesti onnistu. Yritä välttää nimet, jotka esiintyvät hänen ympäristössä, olivatpa ne eläimet, muut linnut tai perheenjäsenet.

Jos haluat poiketa klassisesta menetelmästälinnunne nimi, voit antaa hänelle nimen. Puhuva naispuolinen papukaija lopulta oppii lausumaan sen. Jotkut isännät antavat kaksinkertaisen nimen, esimerkiksi Miracle Girl, Miracle Bird tai Mary Popins. Siinä tapauksessa, että höyheniä tyttöystävä ei puhu, voit kutsua hänelle kauniin pitkään romanttisen naisen nimeksi: Juliet, Assol, Alice, Esmeralda, Angelica. Varvara, Gioconda, Ariadne ja muut makusi.

Joskus papukaijoja kutsutaan heidän mukaansaluonnetta. Älä aja valita nimeä, katsokaa naisen käyttäytymistä, ehkä se on hauska ja muuten sitä ei voi kutsua Skoda, Shtuchka, Zadira tai Shmyga.

Kuinka soittaa tytön papukaijaan värin lävistys?

Lintun kauniin ja kirkkaan höyhenpeite on usein toivottavaakiinni hänen nimessään. Nykyään lintujen värjäys on yli kaksisataa. Jos et tiedä mitä kutsua sitä vihreää papukaija tyttö, pitäisi turvautua yhdistyksen mitä - vihreä ja kaunis, kuten kukkia tai ikivihreitä. Ja helposti saada mansetti tai kuusipuu. Ja mikä voi olla vihreämpää kuin Zelenki. Se on helpompaa

Kuinka soittaa tytöön papukaijaan2

käytä vain englanninkielistä käännösohjelmaa ja anna vihreän nimen. </ P>

Keltainen on aurinko, kulta. Ja paljon vaihtoehtoja on keltaisen papukaijaimen nimi: Sunny, Zolotko, Zvezdochka, Zolotse, Zlata, Zlatovlask, Freckle ja sama Englanti Goldie.

Tiedämme, että ei ole mitään valkoisempaa kuin lumi ja siivetvalkoisia lintuja, päiväsaikaan liittyviä kuvia, puhtautta ja iloa. Armoidulla mielikuvituksella voimme nopeasti selvittää, miten valkoisen papukaija nimetään. Ja jos lisäämme vähän mielikuvitusta, annamme vastauksen kysymykseen siitä, miten nimetä sininen papukaija. Kuinka monta kukkaa! Häkissä voi olla Basilisk ja Forget-me-not, Jasmine ja Camomile, Orchid ja Pearl. Tyttöjen papukaijojen nimet ovat paljon suurempia kuin pojat, valinta on sinun.