Napsautukset miesten papukaijoille

Valitun lempinimen papukaija, erityisesti poika,kaukana olemisesta niin yksinkertaisesta tehtävästä, koska se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Jos ei-puhuttava lintu, periaatteessa mikä tahansa nimi nousee, niin mahdollisen "puhujan" lempinimen valinta täytyy rikkoa päätään. Loppujen lopuksi lemmikkisi ei pidä vain oppia nopeasti, vaan myös oppia kauniisti sanoa sen.

Mikä on papukaija?

Kokeneet omistajat suosittelevat lempinimen valitsemistapapukaijat miehillä, ja itse asiassa koko naaraat, ohjattava joitakin piirteitä "keskustelun" näistä linnuista. Ensinnäkin helpoin hallita papukaijat sihinää, ja "k" kuulostaa "p" ja "h." Toiseksi, kuten papukaijat sanat messuta, hyvin, jos lempinimi osallistuu ns "Venyttely" vokaaleja. Ja tämän perusteella seuraavat suosituin lempinimiä papukaijat: Arkadi (erittäin todennäköistä, että lemmikkisi lausumalla nimi App-ka-aaa-sha), tietenkin, Gosha ja Kesha, Petrushka, Grisha, Yasha ja Yarosh, Carlos, Mike.

Papukaija on lintu itsessään, epätavallinen, kirkas,Onpa hauskaa. Siksi monet omistajat antavat humoristiset nimet niiden höyheniä suosikkeja. Myöskään ei ole harvinaista, että papukaijat, joilla on hauskoja lempinimejä, sanovat, mitkä näistä "puhujista" herättävät täydellisesti mielialaa kaikille heidän ympärillään oleville.

Neuvoja aloittelijoille

Pieni kärki papukaijojen "noviisi" omistajille. Jos soitat lemmikkisi miehen (naisen) nimen, luottamus lemmikkisi sukupuoleen olisi 100 prosenttia. Muussa tapauksessa et voi välttää hämmennystä, jos esimerkiksi upea Jacques osoittautuu Jacquelineksi tai päinvastoin. Jos tällaista varmuutta ei ole, on parempi, että lintu antaa niin sanotun. Nimi on unisex, sopii sekä pojalle että tytölle. Esimerkiksi Shura, Ricky, Laurie.

Kun olet valinnut lempinimen, katso pappeja ja soita senimi on selkeä, hidas, mutta myös emotionaalisesti tarpeeksi. "Govorun" oppii nopeasti nimen ja reagoi sen omistajan ensimmäiseen osoitteeseen.