nimiä aaltoilevien papukaijojen tytöille

Kukaan ei epäile sitälemmikkeellä pitäisi olla lempinimi. Jos talossasi on kaunis höyhenpeite, niin olet selvästi edessäni kysymys, mitkä ovat papukaijojen nimet? Lausunto on, että linnut parhaiten muistavat sanoja, joissa on viipyviä vokaaleja tai huutavia ääniä.

Suosittuja nimiä tyttöjen papukaijoille

Sillä naisen sopiva erilainen kaunis, kaunisnimet tai hauskat lempinimet. Kaikki riippuu mielikuvituksesta ja linnun ulkoisista piirteistä. Muista, että papukai- sen nimen ei pitäisi olla samanlainen kuin toisen perheenjäsenen tai lemmikin nimi, jos sellainen on.

Parrots tytöt voivat tarjota kauniita,Epätyypilliset nimet: Floya, Gerda, Fiona, Gloria, Rosa, Tiffany, Bianca. Jos haluat lyhyempi nimi, se voi olla: Tasha Lola Katy Joo, Roni, Chloe, Elsa, Rima, Nancy, Alka, Laura Bell. Suosikki siitä oli helpompi lausua nimensä (jos se oppii puhumaan), valitse sanat, jotka sisältävät yksinkertaisia ​​hurina: Shari, Katyusha, Shura, Shelli ja Petty, Rita, kiivi, Tutsi, joilla on myös yksinkertainen äänimiksaus papukaijoille. Undulaateille tytöt voivat myös olla hienoa mennä ja ihmisen nimet: Arish, Varya, Erik, kulta, Cyrus, Marisha, Alina, Amalia, Vita, Vlad, Eve, Jeanne, Zina, Zoe, Inessa, Lera Michelle, Sarah, Tina , Lisa, Dasha.

nimet aallotetuille papukaijaisille1

Eksoottisten nimet voivat tarjotanimeltään lintu: Ariana Astena, Aelika, Bella, Brenda, Britney, Betsy, Vanessa, Viola, Virginia, Vlasta, Julia, Dolar, Gela, Dinara, Josephine, Isabella, Irena Camellia, Kahn Ketris, Crystal, Carmen, Leila , Lawrence, Lika, Lolita, Michelle, Maggie, Mary, Nymphistä Olive, Ophelia, Ormella, Patricia, Penelope, Prima, radiaani, Sandra, Selena, Charlotte, Faina, Felika, Frau, Jasper.</ P>

Linnun tai pikemminkin sen värin ulkonäkö voikerro mitä hänen nimensä valitsee. Vaihtoehdot voivat olla erilaisia: vihreä, keltainen, merimies, lumipallo. Jos me muuntavat värin vieraalla kielellä, saat seuraavat vaihtoehdot: Rong - viittaa keltainen väri, Celeste - Sininen, Scarlet - Red. Lovers kirjallisuuden voidaan kutsua tyttö papukaija: Juliet, Desdemona, Angelica tai palkita mytologisia nimi: Athena, Afrodite, mavka, Nefertiti, Amazon.

Joka tapauksessa nimen, jonka haluat valita, pitäisi ennen kaikkea sinun ja sinun höyheniä ystäväsi.